Ilie Năstase și-a bătut soția? Poliția a ajuns la ei acasă: ce a urmat după

Ilie Năstase și-a bătut soția? Poliția a ajuns la ei acasă: ce a urmat după
Și-a bătut Ilie Năstase soția?

Vineri seară, fostul mare tenismen român Ilie Năstase și-ar fi agresat soția. Totul s-ar fi întâmplat într-o locație de pe strada jandarmeriei din Capitală, iar autoritățile au fost anunțate.

Ilie Năstase și-a bătut soția?

Potrivit gandul.ro, vineri seara Ilie Năstase ar fi bătut-o pe soția sa Ioana. Un apel ar fi fost făcut la Serviciul de Urgență 112, în care s-ar fi specificat că fostul jucător de tenis a lovit-o pe soția sa.

Ioana le-a spus polițiștilor ajunși la fața locului că nu a fost agresată, ci că a fost doar o ceartă. Organele de poliție au întrebat-o pe soția fostului tenismen dacă vrea să ceară ordin de protecție, însă ea a refuzat acest lucru. Mai mult, partenera lui Ilie Năstase a spus că nu va face nici plângere și că a făcut apelul doar pentru a putea ieși din casă.  ”Are multe probleme și trebuie să și le rezolve”, a conchis soția lui Ilie Năstase.

Ce spun oamenii legii

”Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, transmite Poliția Capitalei, potrivit sursei citate.

Ilie Năstase, aproape de închisoare

Ilie Năstase a fost condamnat definitiv la 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei, în vara anului 2019. Dacă în următorii doi ani fostul jucător de tenis va comite vreo faptă penală, acesta trebuie să execute și noua pedeapsă.

În luna mai 2018, organele de Poliție l-au prins pe Ilie Năstase băut la volan, de două ori în doar 6 ore. În acel moment, fostul sportiv nu a acceptat să-i fie recoltate probe pentru stabilirea alcoolemiei.

Au fost la un pas să se despartă

Ioana și Ilie Năstase au mai întâmpinat unele probleme în trecut, iar soția acestuia a fost la un pas să se despartă de el.

”Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și, în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele. Atunci m-a făcut să plâng.

Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă. Și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, spunea atunci Ioana, potrivit spynews.ro.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI