Ce i-a putut face Ilie Năstase soției sale, Ioana. Nu s-a jenat că e în public, deloc

Ce i-a putut face Ilie Năstase soției sale, Ioana. Nu s-a jenat că e în public, deloc
Ilie și Ioana Năstase, ca la 20 de ani. Ce i-a făcut fostul sportiv soției, în plină stradă

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit la starea civilă în 2019, dar în primăvara lui 2020 se pregăteau deja să divorțeze. Surpriza a fost în iunie același an, când cei doi s-au căsătorit religios, după ce fostul tenismen a reușit să o convingă pe Ioana să renunțe la gândul de despărțire în urma unei promisiuni, anume că îi va acorda divorțul după ce va deveni mireasa sa. „Atunci mi-au dat lacrimile și am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie”, spunea partenera sa atunci. Pare că socotelile, alături de promisiuni și condiții, au dat roade, căci soții au fost surprinși recent de fotoreporteri într-o ipostază tandră.

Ilie Năstase, show incendiar cu soția Ioana în plină stradă

Ilie Năstase e un om al spectacolului. Toată viața i-a plăcut sexul frumos dar, atunci când a venit vorba despre Ioana Simion, cea despre care a spus că îi va fi ultima parteneră, a știut să pună ”stop” ispitelor și să o împace pe aceasta în momentul critic al relației lor. Mai mult, și acum, după ce au trecut peste acesta, a știut să păstreze flacăra aprinsă. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Nasty într-un moment plin de romantism, desfășurat în stradă, alturi de nevasta lui.

Cuplul a petrecut Revelionul la Sejarii, la prietenul Ion Țiriac. În perioada aceasta, cum totul este ”înghețat”, nu au avut încotro decât să mai facă naveta până la București pentru a-și satisface unele mofturi. Astfel, îmbrăcați elegant, doamna Năstase având o haină de blană prețioasă, iar Năstase îmbrăcat complet în negru, cei doi au ieșit din restaurantul lor preferat aflat în Băneasa, unde au stat trei ore. Surpriza s-a arătat, însă, la ieșire.

Ilie și Ioana Năstase s-au hârjonit și tachinat pe stradă precum doi adolescenți cu fluturi în stomac. Fostul sportiv a cuprins-o pe soția sa cu o mână de bărbie și cu cealaltă de ceafă, apoi a reușit să o sărute rapid. Doamna Năstase a desprins atunci un zâmbet, semn că acțiunea i-a fost pe plac. (Imaginile se regăsesc în galeria foto)

Cum a recucerit-o pe Ioana? 

„Ea mi-a spus de multe ori că nu a avut posibilitatea și șansa să fie mireasă, să se căsătorească în rochie de mireasă. S-a îmbrăcat într-un costum alb și i-am zis dacă vrea să divorțeze, măcar înainte să o fac mireasă. Uite așa am cucerit-o și ne-am căsătorit. Dar nu sunt lucrurile cum sunt chiar așa cum sunt în presă. Sigur, în fiecare relație mai sunt și certuri. Toată lumea spune că am avut cinci căsătorii”, a spus Năstase la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.