Ilie Năstase s-a împăcat cu Ioana. Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi

Ilie Năstase s-a împăcat cu Ioana. Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi
Ilie și Ioana Năstase s-au împăcat. Ce detaliu i-a dat de gol

Soții Năstase s-au împăcat după episodul violent care a șocat pe toată lumea. Ce detaliu au observat fanii? Unii dintre ei s-au bucurat pentru faptul că cei doi au reușit să treacă peste.

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au împăcat. Ce detaliu i-a dat de gol?

Ioana și Ilie Năstase au o relație controversată. Cei doi au ținut pe toată lumea cu sufletul la gură după episodul violent care a intervenit în căsnicia lor ce părea ruptă din filme până în punctul acela.

În urma acestuia se pare că au hotărât să nu spună nici că merg pe drumuri separate, dar nici că au șters cu buretele tot ce a fost. Cu toate astea, fanii au tras o concluzie din gestul recent al fostului tenismen. Romantismul nu l-a părăsit pe bărbat, mai cu seamă că ne aflăm în luna iubirii. Acesta a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie cu descrierea: ”Florile preferate ale soției mele, Ioana.”

Bruneta i-a comentat simplu: „Mulțumesc frumos!”, astfel fanii s-au gândit că ori împăcarea a avut loc ori ambii chiar încearcă să revină la sentimentele și viața de odinioară.

Bruneta a menționat pentru un post de televiziune că are o condiție pentru a-și putea ierta soțul. ”Să stea un pic mai mult de vorbă, să punem la punct niște lucruri.”, spunea Ioana Năstase într-un interviu oferit pentru Antena Stars. Cei doi pare că preferă acum discreția în privința relației lor.

Ce spunea fostul sportiv despre acuzațiile soției?

„E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”
Ioana Năstase (Sursa: prosport.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI