Ilie Năstase, reacție șocantă pe rețelele de socializare. Fostul tenismen s-a enervat cumplit după ce Ioana a anunțat din nou că vrea să divorțeze

Ilie Năstase, reacție șocantă pe rețelele de socializare. Fostul tenismen s-a enervat cumplit după ce Ioana a anunțat din nou că vrea să divorțeze
Ioana divorțează de fostul mare tenisman

Se întrezărește un nou divorț în mondenul românesc. De fapt este a doua oară când Ioana Năstase anunță decizia de a divorța de fostul mare tensiman Ilie Năstase. Numai că, odată făcut anunțul, mai mulți utilizatori de pe rețelele de socializare au comentat pe pagina acesteia decizia. Se pare că Ilie Năstase, cunoscut ca fiind un tip vulcanic, nu s-a mai putut abține și a reacționat dur la aceste comentarii.

Ioana divorțează de fostul mare tenisman

În iunie anul curent, Ilie Năstase, acum în vârstă de 75 de ani, și Ioana anunțau că s-au împăcat. Decizia venea după ce Ioana Năstase anunța cu ceva vreme în urmă că vrea să divorțeze, ca urmare a unor situații conflictuale. Toate bune și frumoase, sau cel puțin așa a părut timp de cinci luni. Pe 20 octombrie, într-o postare pe rețelele de socializare Ioana dădea din nou vestea divorțului, iar de data asta bruneta de 45 de ani este decisă să meargă până la capăt.

„Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRŞIT!!! În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc!

Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară. Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!“, scria Ioana Năstase pe pagina ei de socializare, pe 20 octombrie.

Ilie Năstase reacțioenază dur la comentariile de pe Facebook

Fostul mare sportiv român este cunoscut pentru caracterul său coleric și vulcanic. Nu puține au fost momentele în care a avut de suferit din cauza caracterului său. Se pare că și de această dată Ilie Năstase a explodat, mai ales la comentariile celor care-i urmăresc postările viitoarei foste soții, Ioana.

La postarea în care acesta anunța decizia de a divorța și de a merge până la capăt, de această dată, mai mulți internauți au comentat cele scrise de Ioana. Numai că, Ilie Năstase nu a suportat comentariile, mai ales că unele dintre ele l-ar fi acuzat pe acesta de câteva lucruri. Așa se face că fostul tenisman a pornit o avalanșă de jigniri și înjurături la adresa unora dintre prietenii Ioanei, pe Facebook, fiind necesară intervenția acesteia pentru a-l calma.

„Dragă Ilie, te rog să te opreşti să mai jigneşti aceste doamne! Nu ţi-au făcut niciun rău şi nu te-au jignit cu absolut nimic. Te-am rugat şi te rog, în faţa bunului Dumnezeu, să fii un om bun! Te rog, opreşte răutăţile! Mulţumesc!”, a fost mesajul scris de Ioana Năstase.