Ioana, lovitură dură pentru Ilie Năstase. Bruneta e fără milă după ce a fost bătută

Ioana, lovitură dură pentru Ilie Năstase. Bruneta e fără milă după ce a fost bătută
Ioana nu vrea sa se impace cu Ilie Nastase

Ioana, lovitură dură pentru Ilie Năstase. Bruneta nu are milă după ce a fost bătută. Ce se întâmplă între cei doi acum, vedeți în articolul de mai jos.

Ilie Năstase, disperat să se împace cu Ioana. Ce spune soția agresată de fostul sportiv

Ilie Năstase a primit o lovitură dură din partea soției sale, Ioana, scrie spynews.ro. Frumoasa brunetă nu are milă după ce a fost bătută de soțul său. Astfel, după ce au apărut zvonuri cum că Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat, bruneta infirmă totul. Ioana a mărturisit că preferă să stea o perioadă singură, chiar dacă Ilie Năstase insistă cu împăcarea.

Problemele dintre Ilie Năstase și Ioana au început de la Sfântul Ion. Atunci, Ioana Năstase a apelat de urgență 112, după ce tenismenul a agresat-o fizic în locuința în care locuiau împreună.

Ioana Năastase susține că a scăpat cu greu din mâinile lui Ile Năstase

Ioana Năstase a dezvăluit că a scăpat cu greu din mâna soțului ei și chiar pentru câteva momente s-a gândit la ce e mai rău. Acum, după ce au apărut zvonuri cum că aceștia s-au împăcat, Ioana Năstase a ținut să precizeze că momentan este încă singură.

Este adevărat, cu doar puțin timp în urmă Ioana a fost în casa tenismenului, iar fanii au crezut că s-a produs împăcarea, însă ea a spus că a fost acolo doar pentru a-și luat câteva haine. De asemenea, în timpul vizitei scurte a spus că a găsit un loc bun de poză și nu a ezitat să facă una, însă împăcarea iese din discuție.

Ioana s-a fotografiat în căminul conjugal

Acea inimioară, acel pupic l-am pus pentru apropiaţii sufletului meu. Fotografia este făcută la Ilie Năstase acasă, asta deoarece m-am dus să îmi iau nişte haine. Mai am două blăniţe la el. Nu m-am gândit că această fotografie va stârni atâtea reacţii. Era un pic de soare afară şi m-am dus în dreptul geamului şi mi-am făcut acea fotografie. Momentan nu mă gândesc la o împăcare”, a spus Ioana Năstase.

Soția fostului tenismen a ținut să mai precizeze că în momentul de față este singură la Constanța, însă Ilie Năstase o presează să se împace cu el. Ioana Năsatse preferă să se mai gândească, timp în care păstrează legătura cu Ilie Năstase.

Ioana Năastase are nevoie de o perioadă în care să stea singură

Am zis că vreau să stau o perioadă singură. Sunt la Constanţa momentan. Şi o să păstrez o relaţie bună cu el, normal că o să vorbim, doar nu trăim în junglă. Dar dacă vorbim, nu înseamnă că ne-am şi împăcat.

El îmi cere să ne împăcăm, însă mă mai gândesc. Pentru mine iertarea este cel mai important lucru, pentru că îmi eliberez sufletul”, a mai declarat Ioana Năstase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI