Ilie Năstase, primele declarații despre copilul cu Ioana, soția lui. Brigitte se va enerva!

Ilie Năstase, primele declarații despre copilul cu Ioana, soția lui. Brigitte se va enerva!
Ilie Năstase şi Ioana Simion se înţeleg de minune

Ilie Năstase este cel mai fericit om din lume. La 74 de ani, fostul lider al clasamentului ATP a reuşit să îşi găsească jumătatea. Şi a avut nevoie de destul de multe încercări, aşa cum chiar el a recunoscut-o. Toţi cei care credeau că relaţia sa cu Ioana Simion nu este una care să reziste, s-au înşelat. Bruneta de 44 de ani i-a furat definitiv inima fostului mare sportiv român. O recunoaşte chiar Nasty, care nu a ezitat să o ia de nevastă pe Ioana. Ba mai mult, ar vrea să aibă şi un copil cu ea.

Ilie Năstase vrea o fetiţă cu Ioana Simion, pe care să o facă „a doua Simona Halep”

Că intenţiile lui Ilie Năstase cu Ioana sunt cât se poate de serioase se ştia de ceva timp. Dar Brigitte Sfăt, fosta soţie a lui Nasty, are noi motive să fie furioasă. Pentru că este cât se poate de clar că noua soţie a reuşit să o facă uitată. Ba mai mult, Năstase este mai fericit ca niciodată. Pentru că a avut curajul să spună că vrea un copil cu Ioana. O fetiţă, pe care să o facă noua Simona Halep!

„Ne înțelegem foarte bine. Suntem de aceeași vârstă. Dacă o fură unul care este mai șmecher ca mine pe Ioana, nu mă supăr, dar să nu o fure unul mai slab decât mine. Ioana mi-a pus capac, pentru că are clasă. Mi-au plăcut mereu doamnele. Mă gândesc să mai facem și un copil, cu mare drag. Aș vrea să fac o fetiță, să o facem a doua Simona Halep”, a declarat Ilie Năstase pentru Antena Stars. Ilie Năstase are cinci copii din relaţiile anterioare, dintre care patru fete şi un singur băiat.

Iar Ilie Năstase ştie că dragostea trebuie demonstrată prin gesturi, dar şi prin fapte. Aşa că i-a luat soţiei sale un bolid de lux, în valoare de 240.000 de euro.