Ilie Năstase nu s-a dat bătut prea ușor. Ce i-a făcut Ioanei Simion pentru a o recuceri

S-a zvonit că noul mariaj al fostul mare tenismen s-ar apropia cu pași repezi de un divorț, însă lucrurile par să se fi liniștit și reașezat între Ilie Năstase și Ioana Simion. Cei doi s-au împăcat și au lăsat tensiunile din relație să se disipeze, după ce femeia ar fi plecat și de acasă și s-a mutat într-un alt apartament.

Ilie Năstase nu s-a dat bătut prea ușor. Cum a recucerit-o pe Ioana Simion?

Vestea divorțului dintre fostul sportiv, de 73 de ani, și Ioana Simion a venit cu doar o lună de zile în urmă. Pe atunci s-a aflat că actuala soție a acestuia a plecat de acasă, pentru că a decis să nu mai locuiască în același imobil în care au stat și celelalte neveste ale lui Ilie Năstase.

Ilie Năstase nu s-a dat bătut prea ușor. Ce i-a făcut Ioanei Simion pentru a o recuceri
Ioana și fostul tenismen au trecut prin tensiuni în relația de cuplu, dar s-au împăcat

În mod surprinzător, despre bruneta de 43 de ani tenismenul a mărturisit, în diverse interviuri, că deși a avut foarte multe cuceriri, își doreste să rămână cu Ioana. Mai mult, acesta își dorește să fie și ultima lui soție, iar de aceea a vrut să îndrepte eventualele greșeli din mariajul lor.

De aceea, pentru a se împăca cu actuala sa parteneră de viață, Ilie Năstase a decis să scoată toate armele din dotare și să o recucerească pe Ioana. Pentru că între cei doi pare să fie o legătură foarte puternică de iubire, acesta a promis că o va duce pe a patra soție într-o vacanță cu totul specială, când vor vizita țări precum Turcia și Spania.

Totodată, s-ar părea și că Ilie Năstase a fost cel care a făcut anumite demersuri pentru a putea ajunge din nou la inima Ioanei. Acesta a făcut primii pași și a scos-o în diverse localuri și cafenele din Capitală. Cei doi au fost văzuți chiar când se sărutau, asemenea unor adolescenți la primele întâlniri, deși abia își anunțaseră despărțirea. Mai mult, bruneta a locuit într-un alt imobil față de vila soțului, din cartierul Primăverii, câtă vreme cei doi au fost separați. În acest sens, Ioana și-a închiriat un apartament într-o zonă rezidențială selectă a Bucureștiului, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI