10.000 de euro, dintr-un foc! Cum o răsfață Ilie Năstase pe soția lui, Ioana Simion

10.000 de euro, dintr-un foc! Cum o răsfață Ilie Năstase pe soția lui, Ioana Simion
Cum o răsfață Iilie Năstase pe soția lui?

Ilie Năstase nu doar că este atent la nevoile partenerei de viață, dar o și răsfață la maximum. Fostul jucător de tenis i-a făcut o surpriză de mii de euro soției actuale. Cu ce a surprins-o de data asta pe frumoasa Ioana?

Iilie Năstase o răsfață pe Ioana Simion. Cum au fost surprinși cei doi

Ilie Năstase și-a ales mereu femei care s-au ridicat la prestanța sa. Desigur că soția actuală nu putea să fie altfel. Ioana Simion a fost surprinsă de fotoreporterii de la click, la brațul fostului sportiv, într-o ținută de vis. Aceasta abia coborâse dintr-un bolid de lux și avea la purtător accesorii Hermes de toată frumusețea. Cu toate că s-a pus problema divorțului, la scurt timp după căsătorie civilă, cei doi au șters totul cu buretele și au luat-o de la capăt.

Proaspeții căsătoriți au fost văzuți împreună la cumpărături de mobilă, într-un magazin specializat. Ioana a trecut rapid de la ținutele modeste, la cele de divă, iar firmele care mai de care o acompaniază din ce în ce mai des în alegerile zilnice. Geanta pe care o purta costa în jur de 8.000 de euro, iar cureaua 1.000 de euro. De asemenea, pantofii nu puteau să se lase mai prejos, ridicându-se și ei la 1.000 de euro.

Ioana Simion. răsfățată de Ilie Năstase
Ioana Simion. răsfățată de Ilie Năstase. Ținutele ei au depășit modestia. Cum au fost surprinși cei doi proaspeți căsătoriți?

Ce deține soția fostului jucător de tenis?

„Ilie Năstase nu mi-a cumpărat nici o casă. Acest apartament cu trei camere a fost achiziţionat de mine, anul trecut, până să îl întâlnesc. În Constanţa mai deţin două apartamente: unul dobândit în timpul căsătoriei, altul imediat după divorţ. Este vorba de 22 de ani de căsnicie, plus că am avut şi câteva afaceri: în agricultură, un bar, spălătorie şi un magazin. Şi maşinile sunt cumpărate tot de mine”
Ioana Simion

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI