Ilie Năstase şi Ioana Simion s-au împăcat. Care a fost prețul pentru ca bruneta să uite de divorț

Ilie Năstase şi Ioana Simion s-au împăcat. Care a fost prețul pentru ca bruneta să uite de divorț

Împăcare, împăcare, fără nicio supărare? Și-au luat valiza, au plecat, dat tot împreună au fost regăsiți și zilele trecute. Ilie Năstase și Ioana Simion au ajuns la sentimente mai bune, dar care a fost prețul pentru care bruneta a uitat de divorț?

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au împăcat

Ajuns la 73 de ani, Ilie Năstase, unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai anilor 1970, fiind numărul unu mondial de două ori, rămâne un personaj capabil să cucerească. Recunoscut drept un mare cuceritor, despre ”Nasty” s-a spus că a avut parte de relații cu peste 200 de femei. Cu toate acestea, acum, la a doua tinerețe, a vrut să rămână doar cu o femeie: Ioana, despre care a spus că va fi și ultima.

Dragostea dintre cei doi părea mare, tocmai de aceea, inițial, vestea divorțului a venit surprinzător. De aici, situația s-a schimbat, cârcotașii crezând că dacă femeia dorește divorț, fostul mare tenismen se conformează și ajunge să își încalce principiul, plusând cu încă o cucerire în palmares.

Care a fost prețul pentru ca bruneta să uite de divorț

Ei bine, nu, marea împăcare s-a produs, iar evenimentul a fost sărbătorit cu alcool și scandal. Ca să își convingă soția să revină la sentimente mai bune față de el, a dus-o pe Ioana la o terasă de fițe din Capitală și, după doar câteva cuvinte, a făcut-o pe femeie să lase garda jos. Ea i-a zâmbit, apoi s-au sărutat și, fericit, Năstase a sărbătorit momentul cu câteva pahare de vin roșu, în timp ce Ioana a servit doar o cafea. Au zăbovit ce au zăbovit, dar drumurile tot acasă i-au tras. Înainte de a intra în imobil, sportivul a fost supus unui interviu pe repede-înainte.

Ilie Năstase şi Ioana Simion s-au împăcat. Care a fost prețul pentru ca bruneta să uite de divorț
Foto: spynews.ro

Surprins de fotoreporterii spynews.ro și chestionat dacă s-a împăcat cu Ioana ori ba, Ilie Năstase și-a ieșit din minți: ”Du-te, bă, dracu de prost! Mă întrebi tâmpenii? De ce mă deranjezi la ora asta? Unu’ ţi-ar rupe şi faţa! Ai noroc că în seara asta mă simt bine”. Cu spiritele încinse, nevasta acestuia a reușit, totuși, să încheie amiabil discuția, urându-le jurnaliștilor: ”O seară frumoasă!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI