Ilie Năstase, din nou alături de soția Ioana. Cum au apărut cei doi la parastasul soției lui Viorel Păunescu

Ilie Năstase, din nou alături de soția Ioana. Cum au apărut cei doi la parastasul soției lui Viorel Păunescu
Ilie și Ioana Năstase, din nou împreună pentru parastasul soției lui Viorel Păunescu

Chiar dacă Ilie Năstase și soția lui, Ioana, se află în plin proces de divorț,  ei petrec foarte mult timp împreună. De această dată, pe cei doi i-a unit un mare necaz și s-au prezentat la parastasul soției lui Viorel Păunescu. În timp ce lumea nu se aștepta să îi mai vadă unul lângă celălalt, cei doi șochează din nou și demonstrează că sunt mai apropiați ca niciodată.

Ilie și Ioana Năstase, din nou împreună. Cum au fost surprinși

Ilie Năstase și soția lui, Ioana, și-au făcut apariția împreună la parastasul de 40 de zile făcut pentru soția lui Viorel Păunescu. Acest eveniment trist nu este singurul ce i-a adus împreună. Cei doi au decis să petreacă și sărbătorile de Paște la Hârșova, alături de familia brunetei, chiar dacă vor divorța în curând.

Îmbrăcați elegant, aceștia și-au făcut apariția împreună, lăsând momentele în care nu se înțelegeau bine în spate. Aceștia dau semne că divorțul nu o să mai aibă loc după ce au părut că sunt foarte apropiați și au rămas uniți chiar și în momentele de cumpănă. Prima înfățișare la Tribunalul de la Hârșova va avea loc pe 24 iunie, dar Ioana, în vârstă de 45 de ani și Ilie Năstase, în vârstă de 74 de ani, surprind din nou pe toată lumea cu relația lor.

Ce se întâmplă cu Ilie și Ioana Năstase. Aceștia vor să divorțeze

Cei doi au fost surprinși de publicația Click! sâmbătă, la Cimitirul Bellu, unde a avut loc parastasul de 40 de zile al fostei neveste a lui Viorel Păunescu. Bruneta a purtat pentru această ocazie o rochie neagră cu spatele gol și cu un decolteu amplu. Aceasta s-a aranjat pentru evenimentul trist și a decis să poarte o pereche de ochelari pentru a se feri de privirile curioșilor. Fără dar și poate, piesa de lux a făcut-o pe soția lui Ilie Năstase să se afle în centrul atenției deoarece era extrem de sexy.

Și fostul tenismen s-a îmbrăcat extrem de elegant și a purtat o pereche de ochelari de soare. Aceștia au venit împreună cu mașina, apoi au discutat cu anumite cunoștințe înainte de a se îndrepta către restaurant. Viorel Păunescu, un puternic afacerist în vârstă de 85 de ani, trece prin momente de cumpănă, astfel că toți ce îl îndrăgesc îi stau aproape. Soția lui, Anișoara Păunescu, s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani. Cauza decesului nu se cunoaște încă, dar familia i-a fost alături chiar și în ultimele momente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI