Ce telefon a primit Ioana Năstase de Paște, de fapt. Lui Ilie nu i-a picat bine deloc, deloc

Ce telefon a primit Ioana Năstase de Paște, de fapt. Lui Ilie nu i-a picat bine deloc, deloc
Ioana și Ilie Năstase au petrecut Paștele împreună

Ilie Năstase a petrecut Paștele cu Ioana și mama acesteia la Constanța! Chiar dacă se află în plin proces de divorț, bruneta și fostul tenismen au decis să fie împreună de sărbători, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat între ei, chiar dacă un telefon dat de o anumită persoană nu le-a dat o veste tocmai plăcută.

Cum au petrecut sărbătorile Ioana și Ilie Năstase. Vestea ce le-a tulburat liniștea

Ilie Năstase a petrecut Paștele alături Ioana și mama acesteia la Constanța! Bruneta nu și-a dorit să îl lase singur de sărbători pe omul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au apărut în fotografii zâmbitori și veseli, pozând ca un cuplu la început de drum, uitând parcă complet de episodul violent dintre ei ce a avut loc în februarie.

Ioana și Ilie Năstase a petrecut sărbătorile alături de băiatul brunetei și de rudele sale. Cei doi s-au bucurat de liniște, au respectat tradiții, au mers împreună la biserică și au degustat fel și fel de bunătăți. Chiar dacă se află în proces de divorț, aceștia au uitat deocamdată de probleme și au decis să se relaxeze total de Paște.

„Am avut sărbători frumoase, în familie. La casa de pe malul Dunării a mamei ne-am strâns cu toții la masă: fratele meu cu băieții, eu și Ilie, băiatul meu Teo. Mama e o bună bucătăreasă și a fost în priză, deși are 68 de ani. Ne-a făcut de toate. Pască, cozonac, drob, friptură. Eu nu am gătit nimic pentru că ea nu îmi dă voie, dar am venit cu cumpărături. Nu că n-aș ști să fac. La prima căsătorie aveam 11 perechi de fini și 13 copii botezați, și făceam mese cu trei zile înainte.

Eu ma ocupam de bunătăți, și aveam o femeie care spăla vasele pentru că nu-ți pot spune cât se strângea după fiecare masă. Am pus masa afară în curte, la aer, am mâncat, ne-am simțit bine. Cel mai bine mi-a părut să-l văd pe Ilie binedispus. S-a bucurat foarte tare de atmosferă, am fost împreună la biserică, a cântat. Eu, în ăștia trei ani, nu l-am văzut niciodată atât de apropiat de biserică”, a declarat Ioana în exclusivitate pentru Click!.

Ce telefon a primit Ioana Năstase de sărbători. Ilie Năstase nu se aștepta la așa ceva

Chiar dacă înainte era extrem de horătâră cu privire la decizia ei, pe Ioana a impresionat-o profund comportamentul pe care l-a avut în ultimele zile Ilie Năstase. Totuși, aceasta a avut parte de un telefon de la avocata ei chiar de sărbători, ce a anunțat-o că magistrații au fixat primul termen în procesul de separare.

„Ilie s-a schimbat foarte mult în perioada asta. M-a sunat avocata să mă anunțe termenul la Judecătorie. Pe data de 24 iunie avem prima înfățișare. Eu nu am stat în perioada asta să mă gândesc ce voi face. Mă comport normal, nu am deschis subiectul deloc cu el. Vom vedea ce vom face”, a mai adăugat Ioana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI