Ileana Șipoteanu, din nou în doliu: ”Își aștepta cuminte sfârșitul”. Prin ce dramă trece artista

Ileana Șipoteanu, din nou în doliu: ”Își aștepta cuminte sfârșitul”. Prin ce dramă trece artista
Suferință fără margini pentru Ilenana Șipoteanu

Ileana Șipoteanu are parte de momente extrem de dureroase. După soțul său s-a stins din viață, aceasta simte din nou pierderea unei persoane foarte dragi. Prin ce dramă trece acum cunoscuta artistă?

Suferință fără margini pentru Ilenana Șipoteanu

La trei ani după decesul soțului său iubit, Ileana poartă din nou doliu și plânge moartea unei persoane care i-a fost foarte dragă. Socrul artistei s-a stins și el din viață la vârsta de 94 de ani, la trei ani după ce și-a pierdut fiul. Familia și prietenii au fost alături de bărbat până în ultima clipă, iar apropiații au susținut că-și prezisese sfârșitul, mai cu seamă că nu mai dorea nimic de la viață.

„Își aștepta cuminte sfârșitul”, a dezvăluit artista.

Tataia Lupu a trecut prin dureri sufletești extrem de mari în ultimii ani după ce soția și fiul au plecat la cele veșnice. Cunoscuta artistă a postat un mesaj de adio despre cel care i-a fost ca un părinte încă de la începutul căsniciei cu celebrul compozitor. Aceasta a mărturisit că era un om bun, foarte corect, credincios, dar prea încercat de soartă, de evenimentele tragice care s-au abătut asupra familiei sale. Solista a mai adăugat că a iubit-o enorm și că a admirat-o mereu.

Ileana Șipoteanu poartă din nou doliu! Socrul său s-a stins din viață la 94 de ani
Ileana Șipoteanu poartă din nou doliu! Socrul său s-a stins din viață la 94 de ani

„Se stinse și cel de-al treilea urlet”

„Se stinse și cel de-al treilea urlet din haita Lupilor. Socrul meu (94 ani) sau Tataia Lupu.A fost un Om bun și drept, credincios, haios, care și-a trăit viața în ultimii ani, așa cum și-au trăit-o toți bătrânii noștri. GREU. A fost o fire sportivă, dar cei trei ani după plecarea la cer a Maestrului și a soției sale (Mamaie) au fost pentru el cei mai istovitori. Nu mai voia nimic. Își aștepta cuminte sfârșitul. M-a iubit și m-a admirat. Și eu pe el. Iar Dumi l-a adorat. Fii iertat, Tataie, și fă-te frumos, că mergi la o Mare întâlnire. Vă salut!”
Ileana Șipoteanu (Sursa: facebook.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI