Deputata cu 50 de copii adoptați, acuzată că și-a asasinat soțul. Ce i-ar fi făcut în casa din Niteroi

Deputata cu 50 de copii adoptați, acuzată că și-a asasinat soțul. Ce i-ar fi făcut în casa din Niteroi
Deputata cu 50 de copii adoptați, acuzată că și-a asasinat soțul

O deputată din Brazilia, cunoscută pentru faptul că a adoptat 50 de copii defavorizați, este acuzată că și-ar fi ucis soțul anul trecut, cu ajutorul unora dintre copii. Cum și-a găsit sfârșitul tragic bărbatul și ce se întâmplă acum cu Flordelis dos Santos, aflați în paragrafele de mai jos.

O deputată care a adoptat 50 de copii și-ar fi ucis soțul

Flordelis dos Santos este o deputată braziliancă recunoscută pentru faptul că a adoptat nu mai puțin de 50 de copii defavorizați. Recent, ea a fost acuzată că și-ar fi omorât soțul, cu ajutorul a câțiva dintre băieți. Anul trecut, pastorul evanghelic, Anderson do Carmo, a fost împușcat cu cca. 30 de gloanțe în garajul casei cuplului din Niteroi, lângă Rio de Janeiro. Bărbatul avea vârsta de 42 de ani când și-a găsit sfârșitul.

„Flordelis a orchestrat omuciderea. I-a convins pe unii dintre fiii săi să-l execute şi a susţinut că a fost un jaf care s-a terminat rău“, a informat parchetul din Rio într-un comunicat, după ce cântăreața evanghelică în vârstă de 59 de ani a fost pusă sub acuzare.

Uciderea soțului nu a venit ca o noutate, întrucât ea mai încercase de cel puţin şase ori să otrăvească mâncarea sau băutura acestuia.

Conform anchetatorilor, Flévio dos Santos Rodrigues, fiul biologic al lui Flordelis, l-ar fi împușcat pe Anderson cu un pistol cumpărat de Lucas César dos Santos, fiul adoptiv al cuplului. În prezent, cei doi se află după gratii.

Ce ar fi determinat-o pe Flordelis să recurgă la un asemenea gest

Motivul pentru care deputata braziliancă ar fi înscenat moartea soțului ar fi faptul că acesta „avea un control riguros asupra finanțelor familiei“. 

Soții Flordelis și Anderson
Soții Flordelis și Anderson

„Deputata este foarte perturbată de tot ceea ce se întâmplă, deoarece este nevinovată“, susține avocatul acesteia, căruia i s-a interzis să părăsească teritoriul.

„Ancheta a arătat că toată imaginea sa de altruism şi morală nu a fost decât un mijloc pentru a ajunge la o poziţie financiară şi politică”, a declarat la TV Globo comisarul Allan Duarte, de la Poliţia Civilă din Niteroi.

În total, sunt 11 acuzaţi care vor trebui să răspundă în faţa instanţei, printre care și femeia, care va putea fi arestată dacă imunitatea sa parlamentară este ridicată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI