15 apr. 2024 | 11:18

Îl recunoști pe tânărul din imagine? Avea mustață și era mereu zâmbitor, acum a ajuns un politician important

Monden
Îl recunoști pe tânărul din imagine? Avea mustață și era mereu zâmbitor, acum a ajuns un politician important
Mai ții minte cum arăta Rareș Bogdan în tinerețea lui? Avea mustață, purtată cu un scop bine definit. Era surprins mereu zâmbitor. Foto

Tânărul din imagine este astăzi un cunoscut politician în România. Puțini îl recunosc în imaginile din tinerețea sa. Avea mustață, pe care o purta pentru a părea mai matur, după cum a mărturisit. Trebuie subliniat că a rămas la fel de zâmbitor de-a lungul anilor. Viața nu pare că a fost dură cu el. Foto

Cine este tânărul cu mustață din imagine

Îl recunoști pe tânărul din imagine? Astăzi are 49 de ani și este cunoscut pe scena politică din România. S-a născut la Ocna Mureș, în Alba, pe 17 septembrie. A învățat la Școala Generală Lucian Blaga, apoi la Liceul Teoretic Petru Maior, luând decizia de a-și continua studiile la Cluj-Napoca.

Rareș Bogdan, fiindcă el este tânărul din imagine, a studiat la Facultatea de Științe Politice de la Universitatea Babeș-Bolyai. A lucrat în presă începând din anul 2004, ca fondator al cotidianului Ziua de Cluj și a devenit asociat cu postul Realitatea TV, unde a realizat emisiunea Jocuri de putere.

Lumea politică în care s-a aventurat Rareș Bogdan, după ce a renunțat la televiziune

Jurnalistul de televiziune Rareș Bogdan s-a înscris în Partidul Național Liberal (PNL) în anul 2019, devenind din ce în ce mai cunoscut în lumea politică. În prezent, este europarlamentar și, potrivit surselor, aspiră la o funcție înaltă în viitorul Guvern, ce va fi conturat după alegerile din anul curent.

Unele voci susțin că Rareș Bogdan și-ar dori o funcție înaltă în Ministerul Afacerilor Externe. Alții spun că ar fi mulțumit cu o poziție de conducere în Ministerul Administrației și Internelor. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în viitor, însă fostul jurnalist pare a fi un om împlinit pe plan profesional.

Afacere prosperă, contracte cu statul și un mariaj cu o tânără dintr-o „familie bună”

Rareș Bogdan nu trăiește doar din politică, el asigurându-și un viitor prosper și prin intermediul afacerilor pe care le are. Una dintre acestea este firma de PR, consultanţă şi publicitate Trend Communication SRL, unde are contracte cu autorități, instituții și agenții la care statul este acționar.

În plus, cunoscutul politician s-a și căsătorit bine. Rareș Bogdan este soțul Florinei, fiica omului de afaceri Vasile Andrei Vita, fondatorul și distribuitorul uneia dintre cele mai cunoscute companii de produse și accesorii electronice. Pe când era studentă, tânăra a fost însoțitoare de bord.

„Trebuie să înțelegeți – este fiică de multi-milionari”

„Soţia mea – trebuie să înţelegeţi – este fiică de multi-milionari. Am o soţie foarte sportivă şi foarte bogată. Şi frumoasă! Ce îţi trebuie mai mult?!”, s-a exprimat în urmă cu mai mulți ani Rareș Bogdan, într-un context în care discuta despre un ceas scump primit de la soția lui.

Când s-au cunoscut, Florina nu a fost deloc impresionată de actualul său partener de viață, potrivit informațiilor din spațiul public. Starea lui financiară nu era deloc una prosperă. În plus, fizicul său era diferit, după cum se poate observa și în imaginile din galeria foto.

Rareș Bogdan purta mustață în tinerețea lui. Fostul jurnalist de televiziune a mărturisit în urmă cu ceva vreme că a luat această decizie estetică pentru a-l maturiza.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
WhatsApp anunță noi funcții. Totul se schimbă pentru utilizatori
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
NU ai voie, sub nicio formă, să faci așa ceva în România. S-a stabilit că e INTERZIS prin lege
Capital.ro
Planta care îi poate îmbogăți pe agricultorii români. Le aduce zeci de mii de euro pe hectar
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Conditiile ca să-ți iei permis de conducere AU FOST SCHIMBATE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro