Ce a făcut Rareș Bogdan când soția sa avea Covid-19. Vicepreședintele PNL l-a uimit pe prezentator

Ce a făcut Rareș Bogdan când soția sa avea Covid-19. Vicepreședintele PNL l-a uimit pe prezentator
Ce a facut Rares Bogdan cand sotia sa avea Covid-19

Ce a făcut Rareș Bogdan când soția sa avea Covid-19. Vicepreședintele PNL l-a uimit, cu declarațiile sale, pe Robert Turcescu. Cum a reușit politicianul să nu se infecteze cu temutul coronavirus, deși aproape toți cunoscuții săi au contactat virusul Sars-Cov-2.

Ce a făcut Rareș Bogdan când soția sa avea Covid-19

Rareș Bogdan se poate considera un om norocos. Politicianul a reușit, până acum, să se ferească de infecția de coronavirus datorită măștii de protecție și a intervenției divine, spune el. Invitat în emisiunea EVZ Play, miercuri, 24 februarie, vicepreședintele Partidului Național Liberal i-a mărturisit lui Robert Turcescu ce a făcut atunci când a aflat că soția sa a contactat virusul COVID-19:

„Port mască şi să ştii că pe mine, care am fost înconjurat practic în acest an de zile de oameni care au făcut COVID, m-a ferit Dumnezeu şi purtatul măştii. Pentru că eu n-am făcut COVID, soţia mea a avut în urmă cu 3 luni, pentru că n-a purtat mască într-un salon de coafură. Din fericire, n-a avut o formă gravă..”, a declarat Rareş Bogdan în cadrul emisiunii EVZ Play, moderată de Robert Turcescu.

Cu ce persoane bolnave de COVID-19 a intrat în contact Rareș Bogdan

Din fericire, soția politicianului a făcut o formă ușoară a bolii și acum se simte foarte bine. Rareș Bogdan a dezvăluit că partenera lui de viață nu este singura persoană pozitivată cu care liderul PNL a intrat în contact. Rareș Bogdan i-a spus gazdei emisiunii că a fost înconjurat de persoane care au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, printre care i-a enumerat pe ministrul Bode, ministrul Virgil Popescu, amiralul Chiţac și Adrian Zuckerman:

„Noi locuim cu o mătuşă de 70 de ani şi cu o bonă. Doamnele nu s-au îmbolnăvit, cei doi copii nu s-au îmbolnăvit, eu nu m-am îmbolnăvit. Ea a luat COVID, s-a negativat în 8-9 zile, n-a avut o formă foarte grea.

Dar în jurul meu au fost… de la ministrul Bode cu care mă întâlnisem înainte, atunci când fusese şi ambasadorul acolo, Adrian Zuckerman… la ministrul Virgil Popescu, la care fusesem înainte, amiralul Chiţac, chiar la începuturile pandemiei. O mulţime de oameni din jurul meu, prieteni”, a completat politicianul pentru sursa citată.

Rareș Bogdan și soția sa, intimi de Ziua Îndrăgostiților

În ciuda meseriei sale și a atitudinii sobre pe care o afișează în cariera politică, Rareș Bogdan este un bărbat romantic, lucru pe care l-a demonstrat pe 14 februarie. De Ziua Îndrăgostiților, vicepreședintele PNL s-a pozat alături de soția sa Florina într-un moment de tandrețe. Cei doi au fost surprinși îmbrățișându-se ca doi adolescenți, în intimitatea casei lor, iar dragostea se putea citi în privirea politicianului.

„Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru. Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el. Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate.

După doi ani de zile, ne-am întâlnit într-un club, în Cluj, prietena mea mi-a zis hai să-ți fac cunoștință că tipul respectiv vrea să te cunoască. I-am zis că nu trebuie să-mi faci cunoștință că eu îl cunosc. Și mi-a zis că e jurnalist, nu are un magazin de telefoane… și uite așa, ne-am cunoscut. La o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Mi-a cumparat tot coșul respectiv cu ghiocei” a povestit, acum ceva timp, soția lui Rareș Bogdan despre cum s-au întâlnit cei doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI