04 mai 2023 | 20:36

Îl mai ții minte pe Ciprian Ogarcă, fost câștigător Masterchef? Conduce un trabant, în ce afacere și-a băgat banii EXCLUSIV

Emisiuni TV
Îl mai ții minte pe Ciprian Ogarcă, fost câștigător Masterchef? Conduce un trabant, în ce afacere și-a băgat banii EXCLUSIV
Ciprian Ogarcă folosește ca număr de înmatriculare „PRZ”, din literele ce formează cuvântul praz, mândria oricărui oltean

Olteanul Ciprian Ogarcă are noroc la bani. După ce a dat prima mare lovitură în 2014, umflând potul cel mare, de 50.000 de euro, la „Masterchef”, a recidivat la PRO TV, reușind, în 2021, la „Imperiul Leilor”, să-l convingă pe omul de afaceri Mohammad Murad să investească 400.000 de euro în afacerea sa, pizza cu praz. Ciprian ne-a vorbit, în interviul pentru Playtech Știri, despre afaceri și politică.

În ce afacere și-a investit Ciprian Ogarcă banii

Așa se face că, în ultimii doi ani, lanțul său de pizerii s-a mărit, deschizându-și puncte de lucru nu doar la Craiova și la București, doi poli aparte ai afacerii, ci și la Filiași, Tg. Jiu și în satul Olari.

Cu excepția Capitalei, toate celelalte se află în Oltenia natală. Însă ceea ce lumea nu prea știe despre Ciprian Ogarcă, fostul câștigător MasterChef, e că acesta se deplasează pentru afacerile sale cu o mașină „exotică”. E vorba despre un model de Trabant, fabricat în 1989:

„E ca fratele meu mare. El are 34 de ani, eu 33, așa că m-am gândit că pot face asocierea asta.

E o mașină foarte bună și care, atent întreținută, așa cum fac, nu-ți provoacă multe surprize neplăcute”, afirmă îndrăgitul oltean pentru Playtech Știri.

Vezi și: Cu ce se ocupă acum Aida Parascan, fosta câștigătoare Masterchef. A renunţat la gătit, iar meseria aleasă este neaşteptată

A cumpărat trabantul de la un medic oltean

Ciprian Ogarcă spune că a cumpărat această mașină de la „un domn doctor” tot din regiune, care a avut și el, la rândul lui, „mare grijă de mașină”:

„Mi-a plăcut mașina din prima clipă. Așa că am preferat mereu să investesc în ea, fie vopsea, fie schimb de piese sau mai știu eu ce a fost nevoie. Nu m-a dezamăgit niciodată.

Recordul nostru de călătorie e de peste 1.500 de kilometri. Am mers o dată pe ruta Craiova-Brăila și retur și a funcționat ireproșabil.

Admit că m-a lăsat de vreo două ori în pană, dar cui nu i se întâmplă și de-astea?!”, povestește Ciprian Ogarcă.

El spune că viteza maximă pe care o poate atinge cu Trabantul său special e undeva între 80 și 90 de kilometri la oră. „Am prins cândva și 130 de kilometri la oră, dar aș minți să nu adaug și faptul că eram într-o zonă de vale și asta ne-a ajutat cu siguranță să prindem viteza asta!”, rememorează el cu umor „vremurile de glorie” trăite alături de mașina sa.

Vezi și: Cât costă un Trabant din anii ’80 în 2022. Preţurile au crescut, poţi face bani frumoşi dacă mai aşa ceva prin curte

Ciprian Ogarcă ar vrea să fie primarul unei comune din Oltenia

Cu această mașină, Ciprian vrea să inaugureze și alte puncte de lucru din țară, chiar în partea a doua a acestui an:

„Ne gândim să ne extindem la Drobeta Turnu Severin, la Slatina, dar și la Timișoara și la Brașov.

Și mizez și pe faptul că vom duce cunoscuta noastră pizza și în rândul comunităților de români, foarte numeroase de altfel, de la Londra și Bruxelles”, sună planurile sale de afaceri pentru a doua parte a anului în curs.

Mai în glumă, mai în serios, Ciprian Ogarcă nu ar spune nu unei eventuale propuneri de a candida, anul viitor, la alegerile locale pentru funcția de primar:

„Nu am gânduri legate de politică. Nu mă interesează așa ceva. Dar, dacă, prin nu știu ce minune, aș avea ocazia de a deveni primar într-o comună oltenească, atunci cred că aș putea încerca.

Nu mă interesează mai mult de atât, fiindcă altfel am văzut ce pățesc alții mult mai mari ca mine. Uite, Gigi Becali a fost ditamai europarlamentarul și după ce a intrat în politică, tot i-a găsit cineva ac de cojocul lui și a trebuit să facă și închisoare.

Politica e periculoasă!”, conchide olteanul care se recomandă și drept „ambasador al prazului”.

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
România, LIDER mondial. Decizie unică la Guvern. Nimeni în lume nu mai face asta
Capital.ro
Trucul banal care ține muștele la distanță, fără soluții chimice. Așa nu vor mai intra în casă
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro