01 mai 2023 | 13:03

Un bucătar celebru de la MasterChef a murit la doar 46 de ani. Ce spun anchetatorii. „Veste devastatoare”

Emisiuni TV
Un bucătar celebru de la MasterChef a murit la doar 46 de ani. Ce spun anchetatorii. „Veste devastatoare”
Un bucătar celebru de la MasterChef a murit la doar 46 de ani

O veste devastatoare i-a îndoliat pe admiratorii unuia dintre cei mai cunoscuți maeștri culinari din lume. Un bucătar celebru de la MasterChef a murit la vârsta de 46 de ani. Familia nu a oferit detalii despre cauza morții, însă anchetatorii au dezvăluit un detaliu important. Ce mesaj a trimis Jamie Oliver pentru fostul său coleg.

Un bucătar de la MasterChef a murit

Fanii celebrului show culinar MasterChef au primit o veste devastatoare. În noaptea de duminică spre luni, Jock Zonfrillo a fost găsit fără suflare, în locuința sa din Australia. Vedeta de televiziune avea doar 46 de ani.

Bucătarul, care s-a născut în Glasgow, a început să lucreze în bucătărie la vârsta de 13 ani, ajungând să fie ucenicul lui Marco Pierre White. Nu a avut  o viață deloc ușoară, marcată de lupta cu dependența de heroină și anxietatea paralizantă.

În anul 2000, s-a mutat în Australia. Cu patru ani în urmă, era recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni chefi din Adelaide. Cu toate astea, celebrul său restaurant, Orana, s-a închis în 2020, având datorii de milioane de dolari australieni.

Autobiografia lui, publicată în 2021, a fost intens criticată, chiar și se mentorul său, Marco Pierre White, care a spus: „Aproape tot ce a scris despre mine este neadevărat”.

Ce spun oamenii legii

Nicio cauză a morții nu a fost dezvăluită, dar oamenii legii spun că moartea lui nu este tratată ca fiind suspectă.

Un purtător de cuvânt al poliției din Victoria a declarat pentru Daily Mail Australia că au găsit cadavrul lui Zonfrillo luni în jurul orei 2 dimineața, după ce ofițerii fuseseră chemați la o adresă de pe Lygon Street din Carlton.

Bucătarul de la MasterChef era la a treia căsătorie, fiind tatăl a patru copii: Ava și Sophia, din primele două căsătorii ale sale, și Alfie și Isla, cu actuala sa soție, Lauren Fried.

„Cu inimile complet zdrobite și fără să știm cum vom putea trece prin viață fără el, suntem nevoiți să vă împărtășim o veste devastatoare: Jock a murit ieri”, a anunțat familia acestuia.

Jock Zonfrillo a devenit gazda celebrului show culinar în 2019. Moartea sa a venit cu puțin timp înainte de momentul la care cel de-al cincisprezecelea sezon al MasterChef, cu Jamie Oliver ca jurat special, urma să aibă premiera în Australia – luni seara.

„În șoc total să aud de moartea subită a lui chef Jock Zonfrillo. M-a făcut plăcere să lucrez cu el pentru acest sezon MasterChef Australia. Jock a fost foarte generos cu timpul și spiritul său. Îi vom simți lipsa. Trimit dragoste și condoleanțe familiei, prietenilor, echipei MasterChef și concurenților”, a transmis Jamie Oliver.

Te-ar putea interesa și: Cu ce se ocupă acum Aida Parascan, fosta câștigătoare Masterchef. A renunţat la gătit, iar meseria aleasă este neaşteptată

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Pensia lui Isărescu s-a dublat. Venitul guvernatorului BNR, uriaș
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru toți cei care au BULETIN DE IDENTITATE. Schimbarea anunțată astăzi, 11 MAI
Capital.ro
Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peştii au fericire şi succes, Berbecii renasc şi au dorinţă de libertate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro