Îl mai știi pe Al Bundy din serialul Familia Bundy? Cum arată astăzi Ed O’Neill

Îl mai știi pe Al Bundy din serialul Familia Bundy? Cum arată astăzi Ed O’Neill

Serialul ”Familia Bundy” a rămas în mintea multora, iar chipul lui Al îndeosebi. Un tată mizantrop, muncitor, fost jucător de fotbal american, înfățișat ca o figură tragicomică, Ed O’Neill a cucerit cu rolul său. Ajuns la vârsta de 74 de ani, cu părul alb, riduri și câteva kilograme în plus, actorul amintește mai puțin de personajul legendar din ”Familia Bundy”.

Bătrânețea, haine grele. Ed O’Neill , de nerecunoscut. Cum arată astăzi actorul din serialul Familia Bundy

Ed O’Neill a devenit cunoscut în rolul lui Al Bundy, vânzătorul de pantofi din Familia Bundy (Married With Children), serial care a fost difuzat timp de 10 ani, între 1987 şi 1997.

Înainte de a atinge gloria cu rolul lui Al, O’Neill s-a perfecţionat în istorie, întrucât juca fotbal şi obţinuse o bursă la Universitatea Ohio. S-a transferat apoi la Youngstown State University, unde a a jucat ca apărător. După ce a lăsat fotbalul în spate, s-a întors la școală și a început să studieze actoria.

Îl mai știi pe Al Bundy din serialul Familia Bundy? Cum arată astăzi Ed O’Neill
Serialul ”Familia Bundy” a fost difuzat timp de 10 ani, între 1987 şi 1997 

Pentru a se întreține, acesta a lucrat ca profesor suplinitor într-un liceu și ospătar la restaurantul lui O’Neal’s Balloon. În acea perioadă a vieții sale a început să prindă având și cariera sa cinematografică, apucând câte un rol din când în când.

S-a căsătorit de două ori cu aceeaşi femeie

În anul 1986, O’Neill s-a căsătorit cu actriţa Catherine Rusoff. Cei doi au mai fost împreună până în 1989, când au hotărât să meargă pe drumuri separate. Patru ani mai târziu, și-au mai dat o șansă. Ed și Catherine și-au dat seama că încă au sentimente unul pentru celălalt și au decis să formeze din nou un cuplu. Astăzi, după 27 de ani, sunt încă împreună. Tot astăzi îl regăsim pe Ed cu părul alb, plin de riduri și câteva kilograme în plus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI