Icoana din România care ar face minuni. Ar fi vindecat un copil mut și, de atunci, oamenii se roagă pentru miracole

Icoana din România care ar face minuni. Ar fi vindecat un copil mut și, de atunci, oamenii se roagă pentru miracole
Icoana din România care ar face minuni. Se spune că a vindecat un copil mut. De atunci, oamenii se roagă mereu la ea.

Icoana din România care ar face minuni. Un fost stareț a dezvăluit că a fost martor la vindecarea unui copil mut, care s-a rugat la icoana făcătoare de minuni a Fecioarei Maria. De atunci, oamenii care ajung aici se roagă mereu pentru miracole.

Icoana din România care ar face minuni

Fără îndoială, ai auzit și tu cel puțin o dată în viață despre Mănăstirea Giurgeni. Lăcașul religios se află la 28 de kilometri de orașul Roman, din județul Neamț. Se spune că este cu adevărat tămăduitor pentru suflet. Credincioșii se adună aici pentru a se închina și a înălța rugăciuni pentru cei bolnavi și nu numai.

La Mănăstirea Giurgeni se deplasează mulți dintre cei care au nevoie de miracole în viața lor. De aici s-au răspândit multe vești privind minunile experimentate de cei care s-au rugat la icoana Fecioarei Maria.

Fostul stareț Antonie Jeflea a povestit, cu mult timp în urmă, cum un copil mut a fost vindecat de icoana făcătoare de minuni a Fecioarei Maria. După ce a luat parte la Taina Sfântului Maslu de la mănăstirea Giurgeni, micuțul și-a recăpătat cuvântul. Când a văzut că s-a vindecat, a cerut să fie ridicat în dreptul icoanei pentru a o săruta.

Măicuțele, călugării, precum și restul martorilor evenimentului special au răspândit mai departe vorba despre minunea petrecută în viața copilului. Atunci, o mulțime de români care sufereau sau care aveau rude bolnave au început să dea năvală la lăcașul religios pentru a se ruga să experimenteze și ei fenomenul supranatural.

Misterul icoanei Fecioarei Maria de la Giurgeni

De cele mai multe ori, credincioșii se strâng la Mănăstirea Giurgeni, din comuna Valea Ursului, Neamț, în grupuri mari. Se întâmplă pe tot parcursul anului, însă în mod deosebit la marile praznice închinate Fecioarei Maria și la Schimbarea la Faţă a Domnului. Aici, credincioșii văd și lucruri nemaiîntâlnite.

Unul dintre ele are legătură directă cu icoana făcătoare de minuni a Fecioarei Maria. De-a lungul timpului, aceasta s-a transformat fără nicio intervenție omenească. În prezent, i se mai spune și „Icoana Maicii Domnului cu trei ochi”, iar asta pentru că pare că are trei ochi.

În partea stângă a icoanei, care poate fi vizualizată și în galeria FOTO a acestui articol, se poate remarca cu ușurință cel de-al treilea ochi. Icoana pare să aibă și o a doua gură întredeschisă. Nimeni nu știe să explice, concret, ce s-a întâmplat, de fapt, cu obiectul sfânt și de ce ilustrația a luat o altă formă.

Citește și: Poveștile neobișnuite ale icoanelor făcătoare de minuni din România. Unde se găsesc

Fostul stareț al Mănăstirii Giurgeni spune că al treilea ochi al Fecioarei Maria veghează lumea cu milă și bunătate. Măicuțele și călugării sunt de părere că schimbarea incredibilă prin care a trecut icoana făcătoare de minuni este un semn al miracolelor desfășurate prin intervenție divină.

Urmăriți Playtech.ro și pe