Ianis Hagi, vizită surpriză! S-a întâlnit cu cel mai criticat om din fotbalul românesc la ora actuală

Ianis Hagi, vizită surpriză! S-a întâlnit cu cel mai criticat om din fotbalul românesc la ora actuală
Pe cine a vizitat Ianis Hagi

Ianis Hagi a făcut o vizită surpriză. Fotbalistul în vârstă de 23 ani de la Rangers a discutat câteva minute cu cel mai criticat om din fotbalul românesc, la ora actuală. Mijlocașul de la echipa scoțiană se reface după operația suferită la genunchiul drept și mărturisește că progresează de la lună la lună.

Ianis Hagi și-a vizitat colegii de la națională

Ianis Hagi a făcut o vizită în cantonamentul „tricolorilor” de la Mogoșoaia. Mijlocașul de la Rangers a discutat câteva minute și cu selecționerul Edi Iordănescu, cel mai criticat om din fotbalul românesc, la ora actuală și cel considerat principalul vinovat pentru startul dezastruos din Liga Națiunilor de către specialiștii în sport.

Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi, se reface după operația de la genunchiul drept. El și-a vizitat colegii de la națională și a încercat să le ridice moralul înaintea meciurilor cu Finlanda și Muntenegru. El a dezvăluit și cum decurge recuperarea la genunchi.

„Sunt bine. Recuperarea decurge cum mă așteptam. Sunt mulțumit de cum arată genunchiul. Nu știu când voi reveni, dar progresez de la o lună la alta. Nu trebuie să forțez lucrurile. E o perioadă mai puțin bună, prima accidentare din carieră. Corpul trăiește senzații diferite.

E greu, dar motivație este foarte mare, ambiția de a reveni mai puternic este imensă. Dorința de a fi pe teren pentru club și națională este extrem de mare. Sunt nerăbdător! Îți dorești să fii mereu aici. Sentimentele pe care le ai când porți tricoul echipei naționale sunt unice. Nu le poți compara cu nimic. E greu când te uiți din tribune!

Băieții au nevoie de încredere. Am spus-o mereu. Talent există, dar trebuie să avem încredere în noi. Dacă vom câștiga meciurile de acasă, vom reveni în luptă. Trebuie să o luăm de la capăt cu Finlanda și Muntenegru”, a spus Ianis pentru FRF TV.

Ianis Hagi a mai dezvăluit că a discutat cu Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale.

„Pe lângă faptul că am discutat despre accidentarea mea și mi-a transmis cele mai bune gânduri, am vorbit și despre echipa națională. Ne dorim să facem performanță. Mergem spre același țel.

E normal ca fanii să fie dezamăgiți. Și noi, jucătorii, toți suntem. Fericirea, dezamăgirea, totul durează o singură zi. Mâine o iei de la capăt, un nou antrenament, un nou meci”, a concluzionat Ianis.

Programul următoarelor etape din Liga Națiunilor

11 iunie: România – Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești
14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești
23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
26 septembrie: România – Bosnia-Herțegovina, ora 21:45