Ianis Hagi, veste excelentă chiar de ziua lui de naștere. Scoțienii știu deja ce se va întâmpla

Ianis Hagi va fi titular in meciul impotriva celor de la Standard Liege

Ianis Hagi a primit o veste excelentă chiar de ziua lui de naștere. Ianis Hagi împlinește azi, 22 octombrie, 22 de ani. Astfel, internaționalul român a participat la conferința de presă desfășurată înaintea debutului lui Rangers în grupele Europa League, semn că diseară va fi în teren în meciul disputat împotriva celor de la Standard Liege.

Ianis Hagi împlinește 22 de ani, pe 22 octombrie. Ce cadou i-a făcut antrenorul Steven Gerrard

Se pare că Ianis Hagi va sărbători împlinirea celor 22 de ani în teren, în meciul de debut al lui Rangers în grupele Europa League, împotriva clubului Standard Liege, întrucât a participat la conferința de presă de dinaintea meciului.

După evoluțiile șterse de la echipa națională, Ianis Hagi s-a întors la echipa sa de club, însă antrenorul Steven Gerrard nu l-a introdus în meciul cu Celtic, derby-ul Scoției.

Steven Gerrard il va introduce titular pe Ianis Hagi in meciul cu Standard Liege
Steven Gerrard il va introduce titular pe Ianis Hagi in meciul cu Standard Liege

Calificarea în grupele Europa League cu Rangers, unul dintre obietivele lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a vorbit despre obiectivele sale la Glasgow Rangers, iar calificarea în grupele Europa League a fost unul dintre ele. ”A fost unul dintre obiectivele noastre calificarea în Europa League. Sper să reușesc evoluții mai bune decât anul trecut. Consider că întreaga noastră echipă a progresat față de anul trecut, ne-am maturizat la nivel european.

Nu este simplu să fii nevoit să treci de atâtea tururi preliminare, dar încrederea noastră a crescut pe zi ce trece. Sper să reușim un parcurs lung în acest sezon european, mai lung decât anul trecut, iar primul pas care trebuie făcut este să trecem de grupe”, a declarat Ianis Hagi, conform Glasgow Times.

Ianis Hagi nu este supărat că a văzut primul său derby al Scoției de pe banca de rezervă

Ianis Hagi nu a prins nici măcar un minut în derby-ul Celtic-Rangers, din campionatul Scoției, lucru care se pare că nu l-a deranjat pe internaționalul român. ”Sunt sigur că șansa mea va veni, a fost doar primul derby al sezonului.

Aștept să joc într-un astfel de meci, sper că se va întâmpla la următorul. Eu mă simt foarte bine la Rangers, sunt abia la început. Încă lucrez la legăturile cu coechipierii, la relațiile de joc, dar aceste lucruri se îmbunătățesc cu fiecare meci ce trece”, a declarat Ianis Hagi.

Împotriva căror echipe ar mai putea să joace Ianis Hagi în grupa D a Europa League

Până la noi meciuri în campionatul Scoției, Ianis Hagi e concentrat acum pe întrecerea din Europa League, întrucât sunt șanse mari să-l vedem titular în meciul împotriva celor de la Standard Liege, care va începe, joi, la 19:55.

Din Grupa D a europa League, grupă din care face parte și Glasgow Rangers, mai fac parte echipele Benfica și Lech Poznan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI