Ianis Hagi vede un viitor luminos pentru națională: „Vom scoate lumea în stradă”

Ianis Hagi vede un viitor luminos pentru națională: „Vom scoate lumea în stradă”
Ianis Hagi n-a jucat în niciunul dintre cele patru meciuri disputate de naționala României în Liga Națiunilor, fiind încă în recuperare după accidentarea de la genunchi suferită în ianuarie

Ianis Hagi vede un viitor luminos pentru națională. Mijocașul lui Rangers i-a lispit lui Edi Iordănescu în cele patru partide jucate luna aceasta în Liga Națiunilor. Internaționalul de 23 de ani încă se recuperează după grava accidentare la genunchi suferită în ianuarie. În ciuda rezultatelor slabe obținute de „tricolori”, Ianis Hagi e convins că actuala națională va scoate din nou lumea în stradă, de bucurie.

Ianis Hagi vede un viitor luminos pentru națională

Ianis Hagi vede un viitor luminos pentru națională. Jucătorul lui Rangers încă se recuperează după grava accidentare suferită în ianuarie, la ligamentele genunchiului drept. El are șanse să revină pe gazon abia peste 3-4 luni și va lipsi, cel mai probabil, și de la partidele „tricolorilor” din septembrie, din Liga Națiunilor.

„Sunt bine. Recuperarea decurge cum mă așteptam. Sunt mulțumit de cum arată genunchiul. Nu știu când voi reveni, dar progresez de la o lună la alta. Nu trebuie să forțez lucrurile. E o perioadă mai puțin bună, prima accidentare din carieră. Corpul trăiește senzații diferite.

E greu, dar motivație este foarte mare, ambiția de a reveni mai puternic este imensă. Dorința de a fi pe teren pentru club și națională este extrem de mare. Sunt nerăbdător! Îți dorești să fii mereu aici. Sentimentele pe care le ai când porți tricoul echipei naționale sunt unice. Nu le poți compara cu nimic. E greu când te uiți din tribune!!, a spus Ianis pentru FRF TV.

„Vom scoate lumea în stradă”

Ianis Hagi a fost prezent în România, el mergând inclusiv în cantonamentul naționalei de la Mogoșoaia, unde a vorbit cu selecționerul Edi Iordănescu.

„Pe lângă faptul că am discutat despre accidentarea mea și mi-a transmis cele mai bune gânduri, am vorbit și despre echipa națională. Ne dorim să facem performanță. Mergem spre același țel.

E normal ca fanii să fie dezamăgiți. Și noi, jucătorii, toți suntem. Fericirea, dezamăgirea, totul durează o singură zi. Mâine o iei de la capăt, un nou antrenament, un nou meci”, a mai spus Ianis Hagi, potrivit aceleiași surse.

Ianis Hagi a urmărit din tribune partidele cu Finlanda și Muntenegru. Înaintea acestora, în ciuda rezultatelor slabe, el s-a declarat optimist în privința viitorului naționalei. Jucătorul lui Rangers e convins că „tricolorii” vor scoate lumea în stradă, de bucurie, așa cum a făcut-o echipa U21.

„Noi am demonstrat-o la tineret, am scos lumea în stradă. Nu am niciun dubiu, vom face asta și la echipa mare. Visez la aceste calificări”, a declarat Ianis Hagi, pentru as.ro.

„Nu mi-e greu să port acest nume”

Ianis Hagi a mai mărturisit că nu i-a fost greu să poarte numele pe care-l are, chiar dacă asta înseamnă o responsabilitate foarte mare.

„Nu mi-e greu să port acest nume, mi-a fost la un moment dat. M-am obișnuit, am acceptat numele, sunt mândru de numele acesta.

Poate fi foarte greu, dar dacă îl folosești ca motivație sau ambiție te va ajuta foarte mult. E lucrul care mă trezește zi de zi dimineața și mă face să muncesc din ce în ce mai mult.

Când eram mic, îmi era greu, oamenii mă arătau cu degetul, auzeam chestii din tribună de la părinți. Cred că numele m-a ajutat foarte mult în viață, în termen de motivație. E lucrul care mă face să vreau să devin mai bun”, a mai spus Ianis Hagi, înaintea meciurilor cu Finlanda și Muntenegru.

Ianis Hagi va lipsi, foarte probabil, și la meciurile naționalei din septembrie, cu Finlanda și Bosnia-Herțegovina.