Ianis Hagi, umilit de Radu Banciu. Mesajul incredibil al jurnalistului român

Ianis Hagi, umilit de Radu Banciu. Mesajul incredibil al jurnalistului român
Critici dure la adresa celor doi fotbalisti romani

Ianis Hagi este jucătorul momentului. Fotbalistul de la Rangers este dorit de către Jose Mourinho, care ar fi dispus să dea 20 de milioane de euro pe el.

Radu Banciu, dezlănțuit la adresa a doi jucători români

Dacă transferul s-ar concretiza și Ianis ar ajunge la AS Roma, el ar deveni cel mai scump fotbalist român din istorie.

Cu toate acestea, Radu Banciu i-a umuilit pe Ianis Hai și Olimpiu Moruțan.

Se pare că golul pe care Olimpiu Moruțan l-a dat cu Goztepe și pasa lui Ianis Hagi din meciul cu Livingston l-au lăsa rece pe Radu Banciu.

Omul de televiziune a vorbit despre prestațiile celor doi români la echipele lor de club. Radu Banciu este cunoscut pentru părerile sale controversate și deși nu l-a lăudat niciodată pe Gică Hagi, el a recunoscut totuși că a fost un mare fotbalist.

Olimpiu Moruțan, luați la bani mărunți de omul de televiziune

Omul de televiziune l-a făcut praf de Olimpiu Moruțan, care a dat un gol de senzație în meciul Galatasaray-Goztepe.

„Cum să fie, bă, noul Hagi. Hagi a fost sfertfinalist la Cupa Mondială. Și acolo, în acel Campionat Mondial, a fost desemnat cel mai bun jucător.

Să-i compare pe Moruțan și pe Ianis cu Gică Hagi atunci când o să ne batem pentru un loc în semifinală de Cupă Mondială, dar până atunci nu. Se exagerează mult.

Și cuvintele pe care le folosesc unii sunt exagerate, dar nu e nicio noutate. Așa se întâmplă în toată lumea asta”, a spus Radu Banciu la Look TV.

Totodată, nici Ianis Hagi nu a scpat de criticile aduse de Radu Banciu.

Ce a putut să spună Radu Banciu despre Ianis Hagi

În contextul posibilului său transfer la AS Roma, omul de televiziune nu s-a putut abține să nu comenteze. Și a făcut-o în stilul caracteristic.

„Păi, el nu joacă titular în Scoția, contra lui Motherwell. Cum să joace la Roma lui Mourinho, într-un campionat în care s ebat 8 echipe pentru locurile din cupele europene? Nici la Galatasaray nu ar fi titular decât dacă dă taică-su telefon.

Ianis Hagi e un jucător care în momentul de față are o cotă de Farul Constanța. Poate cu el în teren, Farul bătea cu 3-1 cu CS Mioveni. Dacă Ianis Hagi ajunge la AS Roma, eu plec acasă că și așa m-am cam sictirit”, a mai spus omul de televiziune.