Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi la o zi după ce a fost depistat cu covid-19. Steven Gerrard ar fi furios

Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi la o zi după ce a fost depistat cu covid-19. Steven Gerrard ar fi furios
Ce s-a intamplat cu Ianis Hagi la o zi dupa ce a fost depistat cu covid-19. Steven Gerrard ar fi furios

Vești proaste pentru fanii lui Ianis Hagi. Acum 9 zile, starul celor de la Glasgow Rangers s-a infectat cu COVID-19 în timpul unui meci de antrenament în Macedonia de Nord. Ce a pățit mijlocașul român la o zi după ce s-a îmbolnăvit.

Steven Gerrard, reacție nervoasă după ce Ianis Hagi a fost infectat cu COVID-19

În data de 8 septembrie, la o zi după ce a fost diagnosticat pozitiv cu COVID, Ianis Hagi a fost transportat cu un avion privat înapoi în România, unde se află și în aceste momente. Fotbalistul se simte mai bine, iar starea lui de sănătate s-a ameliorat, spre bucuria fanilor săi.

Cu toate acestea, lipsa lui Ianis Hagi ar fi început să-l deranjeze pe Steven Gerrard. Antrenorul celor de la Rangers abia așteaptă să-l introducă pe Ianis Hagi din nou în teren, pentru a-și ajuta echipa, având în vedere faptul că scoțienii au câteva meciuri importante de onorat în perioada următoare.

Primul meci în care lipsa lui Ianis Hagi se va simți va fi partida din grupele Ligii Europa cu cei de la Lyon, care va avea loc în seara zilei de joi, 16 septembrie. Potrivit celor de la Daily Record, internaționalul român ar putea evolua în meciul Rangers – Livingston din Cupa Ligii Scoţiei, pe data de 22 septembrie.

„Am avut discuţii şi încercăm să-l aducem înapoi, cât mai curând posibil. Cred că după ştirea că Guvernul Scoţiei le permite jucătorilor care au fost în ţări din zona roşie să se întoarcă, încercăm să-l aducem înapoi cât mai curând.

Sunt discuţii în acest moment, dar, din păcate, nu de mine depinde, astfel că nu ştiu ziua exactă când se vă întoarce. Din punctul meu de vedere, am nevoie de el cât mai curând posibil!”, a declarat Steven Gerrard în presa scoțiană.

Cum se simte Ianis Hagi, la mai bine de o săptămână de când a făcut COVID

Ianis Hagi a fost diagnosticat pozitiv cu virusul Sars-Cov-2, iar fanii mijlocașului celor de la Rangers sunt îngrijorați în privința lui. Acum 9 zile, Federația Română de Fotbal a anunțat faptul că sportivul de aproape 23 de ani a fost scos in lotul naționalei, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Prințul Ianis a acuzat simptome ușoare specifice bolii și a fost testat de urgență de către echipa medicală a naționalei de fotbal din Macedonia de Nord și pus imediat în carantină, în urma rezultatului pozitiv.

Ajuns de mai bine de o săptămână acasă, în România, mijlocașul se simte mult mai bine, conform spuselor celebrului său tată, Gică Hagi.

 „Ianis e bine, e acasă, se simte din ce în ce mai bine. Face tratament şi sperăm să iasă cât mai repede din izolare. E OK. E acasă, la Bucureşti“, a declarat antrenorul celor de la Farul Constanța, acum câteva zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI