Ianis Hagi, tranșant cu Mirel Rădoi după eșecul cu Norvegia: ”Eu văd doar o singură soluție”

Ianis Hagi, tranșant cu Mirel Rădoi după eșecul cu Norvegia: ”Eu văd doar o singură soluție”
Ianis Hagi a avut un joc modest la Oslo, în nota echipei.

Ianis Hagi a ieșit în față după umilința pe care naționala României a suferit-o în Norvegia, scor 0-4. Recunoscut pentru declarațiile echilibrate, starul lui Rangers a lansat o ofensivă neașteptată. A pus mai multă presiune pe Mirel Rădoi decât a pus pe fundașii nordici în partida de la Oslo. Ianis i-a îndemnat pe jurnaliști să îl întrebe pe selecționer pentru absența ocaziilor. Ba chiar a dat de înțeles că abordarea jocului a fost greșită.

Ianis Hagi, după rușinea de la Oslo: „Întrebați-l pe selecționer de ce nu avem ocazii”

După ce la Reykjavik a fost introdus după pauză, Ianis Hagi nu a rezistat prea mult în teren nici la Oslo. A fost printre primii schimbați în partida contra Norvegiei. Alexandru Mitriță i-a luat locul în minutul 64.

„Într-adevăr este un rezultat la care nu ne-am așteptat. Dezamăgirea este mare, dar simt că nu asta este fața noastră. Cu siguranță. Am prins din nou o zi mai puțin bună și nu avem decât să ne uităm la următorul meci, suntem jucători de echipă națională.

Mirel Rădoi a fost pur şi simplu resemnat după eşecul din Norvegia

Analizele se fac după meci și vor fi dureroase. Eu văd doar o singură soluție, să câștigăm următorul meci. Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer! Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic, îți pierzi energia, suflul, poți doar să scoți un fault

Noi suntem la început de drum, cu noul selecționer. Probabil că încă nu am reușit să aplicăm pe teren ce ni se transmite de pe margine. A fost o diferență mare, supărarea este mare și să nu spun vreo prostie. Suntem la început de drum și probabil înfrângerile astea ne vor face mai buni. Trebuie să producem rezultate pentru țară.

Fotbalul este un sport colectiv. Noi colectiv nu am jucat bine pentru că s-a simțit pe teren. Când colectiv nu joci bine, individual nu poți să dai randament. Avem jucători de calitate care pot să facă diferența”,a declarat Ianis Hagi după înfrângerea de la Oslo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI