Ianis Hagi ”ajunge” și în România. Unde îl puteți vedea jucând

Ianis Hagi ”ajunge” și în România. Unde îl puteți vedea jucând

Deja toată lumea știe că fiul ”Regelui” fotbalului românesc, Gică hagi, s-a transferat în campionatul de fotbal al Scoției, la Glasgow Rangers, și chiar de la debut tânărul a făcut o impresie bună marcând chiar și un gol de senzație.

Ianis Hagi ”ajunge” și în România

De ceva vreme campionatele importante de fotbal, la nivel european, se pot vedea și în România, mare parte dintre ele sunt transmise exclusiv, fie de canalele DIGI Sport și de canalele Eurosport 1 și Eurosport 2, dar și retransmisii ale unor meciuri importante și pe alte canale.

Unde îl puteți vedea jucând

De ceva vreme, pachetul de canale Look, vorbim aici de Look Sport, Look Plus, și mai nou Look Sport 2 și Look Sport 3, au anunțat că toate meciurile tânărului Ianis Hagi, din campionatul de fotbal al Scoției, microbiștii și fanii le vor putea urmări pe aceste canale,  anunță reprezentanții postului TV.

Fiul lui Gică Hagi a debutat recent la echipa Glasgow Rangers, antrenată de Steven Gerrard. Primul meci al scoțienilor va fi difuzat azi, de la ora 21:45, la Look Sport 2. Este vorba despre duelul Kilmanrock – Glasgow Rangers. Ianis Hagi a fost luat cu împrumut la Rangers, de la formația belgiană Genk. Mai mult decât atât, Hagi a debutat cu gol la primul meci oficial în tricoul lui Rangers.

Ianis Hagi ”ajunge” și în România. Unde îl puteți vedea jucând
Ianis Hagi ”ajunge” și în România. Unde îl puteți vedea jucând

Mijlocașul a jucat primul meci la noua sa echipă chiar de ziua tatălui său. Echipa sa a reușit să câștige cu scorul de 2-1 contra formației Hibernian din Liga Scoției. Rangers, echipa lui Ianis, a fost condusă cu 1-0 până să vină bijuteria marcată de acesta în poarta adversarilor. Fotbalistul, devenind repede idol pe Ibrox Park, fiind schimbat după 3 minute de la marcarea golului. Golul lui Ianis a venit după ce s-a demarcat la o centrare dată de cei de la Hibernian și a profitat de ieșirea greșită în ofsaid a fundașilor.

Fanii echipei Rangers au luat cu asalt pagina echipei de fotbal, după ce acesta a avut o prestație extraordinară în primul meci în tricoul lui Rangers ( porecliți si The Bears). Acesta, înainte a marca golul fiul regelui, a mai avut două ocazii de a înscrie. Unul dintre fanii celor de la Rangers a spus pe pagina echipei de Twitter pe parcursul meciului : „Ianis Hagi este darul zeilor pentru cei șapte ani de bătaie de joc”. Un alt al fan „The Gers” a spus că „Au trecut doar două minute din cea de a doua repriză si aș dori să aplic pentru a fi membru in fan club-ul Ianis Hagi. După ce s-a terminat meciul, de miercuri seară celi de la FC Rangers au postat pe pagina lor de Twitter un video cu un mesaj care înlocuiește 1000 de comantarii „Hagi is here”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI