Ianis Hagi poate fi declarat cel mai norocos om din lume! Spaniolii anunță mutarea istorică

Ianis Hagi poate fi declarat cel mai norocos om din lume! Spaniolii anunță mutarea istorică
Ianis Hagi poate fi declarat cel mai norocos om din lume! Spaniolii anunță mutarea istorică

Un nume mare din fotbalul spaniol a pus ochii pe Ianis Hagi. Internaționalul român este în continuare acasă, în izolare, și urmărește și el evoluția lucrurilor pe piața transferurilor.

Spaniolii au anunțat mutarea istorică pentru fiul Regelui

Mai nou, Sevilla este echipa interesată de serviciile internaționalului român, iar informația a apărut deja în presa spaniolă. Cotidianul AS anunță că Hagi jr. ar putea ajunge cât de curând la gruparea andaluză. Pe ce mizează oficialii de la Sevilla? Se urmăresc două piste, faptul că Ianis Hagi nu este chiar atât de dorit la Genk, echipa de care aparține, iar cei de la Glasgow rangers, unde a fost împrumutat în iarnă, încă nu au activat opțiunea de transfer definitiv. 5 milioane de euro cer belgienii pentru transferul lui Ianis Hagi, însă scoțienii nu au venit cu o propunere concretă în acest sens.

Astfel, andaluzii au mari șanse să-l aducă pe fiul Regelui la Sevilla.

„Numele lui Ianis Hagi continuă să fie pe masa celor de la Sevilla pentru campania din vară. Tinerețea lui este un mare atu. Acesta a avut un sezon cu bune și cu rele, iar transferul la Rangers l-a făcut să crească. Sevilla îl urmărește de mult timp pe Ianis, iar relația tensionată dintre el și cei de la Genk este un avantaj pentru Sevilla.

Creșterea sa a fost vizibilă în ultimii ani. Abilitatea de a lovi mingea cu ambele picioare și viziunea sa în joc l-ar face să se adapteze foarte rapid la fotbalul din Spania”, notează jurnaliștii de la AS.

Ianis Hagi poate fi declarat cel mai norocos om din lume!

Ianis Hagi a declarat recent că i-ar plăcea să joace în La Liga, mai ales că s-a familiarizat cu Spania, Gică Hagi cumpărând în anii 90 o proprietate la Mallorca. Ianis chiar mărturisea că se simte puțin spaniol din această perspectivă. Astfel că un transfer la Sevilla l-ar duce către îndeplinirea visului său.

„Mă simt puţin spaniol pentru că petreceam vacanţele de vară la Mallorca, unde tatăl meu cumpărase o casă de pe vremea când era la Barcelona.

Mi-a plăcut întotdeauna stilul de joc din Spania şi sper să ajung acolo într-o bună zi”, a declarat Ianis, într-un interviu pentru Marca.

Ianis Hagi, 21 de ani, a disputat 12 meciuri în tricoul lui Glasgow Rangers, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit două pase decisive. Cotat de transfermarkt.com la 4,5 milioane de euro, Ianis stă în expectativă.