Anunțul pe care îl aștepta Ianis Hagi. „Va crește enorm acolo, i se potrivește”

Anunțul pe care îl aștepta Ianis Hagi. „Va crește enorm acolo, i se potrivește”
Anunțul pe care îl aștepta Ianis Hagi. „Va crește enorm acolo, i se potrivește”

Ianis Hagi este unul dintre tinerii fotbaliști români intens curtați de marile echipe din Europa. Viitorul i se poate decide dintr-o clipă în alta, însă un fost internațional român vine cu soluția potrivită pentru fiul Regelui.

Anunțul pe care îl aștepta Ianis Hagi. „Va crește enorm acolo, i se potrivește”

Ianis Hagi a impresionat la începutul acestui an la Glasgow Rangers, acolo unde a fost împrumutat de la Genk. Internaționalul român i-a cucerit pe fanii de pe Ibrox Park și a fructificat șansele pe care i le-a oferit managerul Steven Gerrard. Deși multe echipe s-au interesat de fiul Regelui, încă nu este stabilit traseul acestuia. Un fost internațional român, coleg cu Gică Hagi, l-a remarcat și el pe Ianis și vine cu soluția potrivită pentru acesta. În opinia lui Iosif Rotariu, Ianis Hagi poate progresa la mai multe capitole dacă va rămâne în Scoția, la Glasgow Rangers.

„Ianis se descurcă foarte bine în Scoția și îi văd un viitor strălucitor acolo. Are o relație excelentă cu Steven Gerrard, englezul e un antrenor generator de voință, știe cum să scoată cea mai bună versiune din Ianis.

El va crește enorm, i se potrivește mănușă campionatul Scoției. Vă dați seama, eu urmăresc de mult timp acest campionat, mi-a rămas vizita pe Ibrox aproape de inimă… Nu și Souness… „, a spus Iosif Rotariu, pentru Digi Sport.

Campioana Bulgariei s-a interesat de Ianis Hagi

Ianis Hagi ar putea deveni coleg din vară cu Claudiu Keșeru și Cosmin Moți la campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad. Recent au apărut informații conform cărora patronul miliardar al campioanei ultimelor opt sezoane din țara de la sud de Dunăre este intersată de achiziționarea internaționalului român. Astfel, Hagi jr. ar putea fi protagonistul unui transfer spectaculos.

Campioana Bulgariei e dispusă să plătească 4 milioane de euro pentru Ianis Hagi, precum și taxele și comisioanele agenților, informează Sport.ro. Conform sursei citate, bulgarii îi pregătesc fotbalistului român un salariu anual de 500.000 de euro plus bonusuri, iar venitul său ar urma să-i crească în anii următori chiar la 1 milion de euro pe sezon. Ianis Hagi este văzut de patronul echipei, miliardarul Kiril Domusciev, și de antrenorul Pavel Vrba, drept înlocuitorul perfect pentru brazilianul Marcelinho. Ludogoreț domină de aproape un deceniu campionatul Bulgariei și pare să nu aibă rivali pe măsură.

Deocamdată, Ianis Hagi aparține de Genk, echipă care l-a împrumutat la Glasgow Rangers, unde fotbalistul român a marcat 3 goluri și a oferit două pase decisive în cele 12 meciuri pe care le-a disputat în tricoul grupării de pe Ibrox Park. Se pare că scoțienii îl vor pe Ianis și vor face demersurile pentru achiziționarea sa. Genk cere 5 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Ianis Hagi. Scoțienii sunt dispuși să-l vândă pe finlandezul Kamara la Olympique Marseille, pentru a face rost de banii necesari transferului lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi, 21 de ani, a disputat 12 meciuri în tricoul lui Glasgow Rangers, echipă pentru care a marcat 3 goluri și a oferit două pase decisive.