Ianis Hagi pleacă de la Rangers?! Scoțienii sunt în culmea fericirii, câștigă o grămadă de bani

Ianis Hagi pleacă de la Rangers?! Scoțienii sunt în culmea fericirii, câștigă o grămadă de bani
Ianis Hagi pleacă sau nu de la Rangers? Ce se întâmplă cu tânărul fotbalist?

Fanii lui Ianis Hagi sunt contrariați de noile zvonuri. Ce se întâmplă cu viitorul lui Ianis Hagi la Rangers? Scoțienii sunt în culmea fericirii în urma veștii.

Suportii lui Ianis Hagi sunt șocați! Pleacă sau nu sportivul de la Rangers?

Rangers are un avantaj imens în fruntea clasamentului, dar și în Europa League, acolo unde e calificată în optimile de finală. Cu toate astea, ghinionul se ține scai de echipă în sectorul financiar.

Criza sanitară a dus la pierderi substanțiale, iar gruparea se află acum în postura de a face rost de 30 de milioane de euro în vara ce urmează. Publicația Ibrox Noise notează că singura variantă prin care echipa poate încasa această sumă e din vânzarea unui jucător de elită sau a mai multora.

Printre aceștia se află și celebrul Ianis Hagi, care este vânat de Real Madrid și Lazio Roma. Ranges speră să obțină în schimbul internaționalului român aproximativ 25 de milioane de lire sterline (29 de milioane de euro).

„Marile echipe sunt cu ochii pe Hagi, care este tânăr și cu margini uriașe de dezvoltare”, notează publicația în cauză. Rangers ar avea mult de câștigat în urma acestei oferte, în contextul în care a plătit doar 3.4 milioane de euro pentru cumpărarea fiului regelui fotbalului românesc de la Genk.

Restul fotbaliștilor de pe listă

„Numele lui Ianis Hagi este uriaș, iar jucătorul a fost foarte implicat în acest sezon în parcursul lui Rangers. Per total a fost foarte impresionant, iar echipe mari îl urmăresc. Considerăm că Rangers va accepta o ofertă mare în schimbul său, iar cu siguranță Real Madrid și Lazio și l-ar permite. Valoarea sa? În jur de 25 de milioane de lire sterline (n.r. – aproximativ 29 de milioane de euro). Probabilitatea unei astfel de vânzări? 6/10”, au scris scoțienii de la Ibrox Noise.

Pe lista jucătorilor pe care Rangers speră să încaseze sume importante se mai află și: Ryan Kent, James Tavernier, Connor Goldson, Borna Barisic, Glen Kamara și Alfredo Morelos. Presa internațională a mai scris anul acesta despre interesul unor echipe mari de a-l transfera pe Ianis, iar printre ele s-au aflat în tot acest timp Real Madrid și Lazio, echipe care și-ar putea permite să-l cumpere de la Rangers.

„Alfredo Morales poate părea cel mai bun atacant în Europa League, dar de fapt Ianis Hagi este crema echipei scoţiene. Din momentul în care Ianis a semnat definitiv cu Rangers, niciun alt jucător din Premiership-ul scoţian nu are mai multe pase de gol decât fotbalistul de 22 de ani, în afara coechipierului James Tavernier, fiecare cu câte 8. Hagi are şi o medie impresionantă de două şuturi la poartă pe meci, în condiţiile în care rar a stat pe teren tot jocul.

Mai mult decât Tavernier, care are o medie de 1,9 şuturi, Joe Aribo, 1,7, şi Scott Arfield, 1,3. De asemenea, Ianis Hagi a participat la 22 de goluri marcate de Rangers în cele 48 de apariţii în trupa lui Steven Gerrard în toate competiţiile”, scriu jurnaliștii de la footballfancast.com, caracterizându-l pe Ianis Hagi ca fiind uimitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI