Adevărul trist despre Ianis Hagi. ”La fel s-a întâmplat și cu Simona Halep la început!”

Adevărul trist despre Ianis Hagi. ”La fel s-a întâmplat și cu Simona Halep la început!”
Ianis Hagi rezerva de lux la meciul cu Antwerp, Steven Gerrard

O nou victorie pentru echipa tânărului Ianis Hagi în Europa League. În meciul retur cu Antwerp, Rangers au înscris cinci goluri, calificându-se în runda următoare a competiției. Ianis a avut un aport decisiv în victoria scoțienilor. Steven Gerrard a lăudat jocul elevilor săi așteptând cu nerăbdare tragerile la sorți, după calificarea în optimi.

Ianis Hagi rezerva de lux la meciul cu Antwerp

Ianis Hagi a fost decisiv din nou pentru Ranger. Deși nu a reușit marele meci, mijlocașul s-a remarcat la al treilea gol marcat. Scoțienii au câștigat cu 5-2 și se califică în optimile Europa League cu un scor total de 9-5. Ianis Hagi nu a avut un meci bun, dar a ajutat la construcția unor faze importante. Steven Gerrard a lăudat jocul mijlocașului român, acordându-i încă odată girul de încredere. La finalul meciului, în conferința de presă, atrenorul Steven Gerrard declara:

”Sprijinul lui Hagi și Kent pentru Morelos a fost de nivel înalt. Cel mai bun joc din acest sezon pentru trioul ofensiv. Cu Ianis și Morelos, avem mereu șanse de gol. Am fost necruțători.”, declara Steven Gerrard.

Tânărul Hagi a avut și o pasă de la al treilea gol, marcată de Ryan Kent, care i-a salvat seara. Cu toate astea, presa scoțiană i-a acordat o notă relativ mică pentru prestația din meciul retur cu Antwerp.

Dacă fanii celor de la Glasgow Rangers încă îl susțin pe tânărul mijlocaș român, se pare că microbiștii din România nu prea îl au la suflet, sau cel puțin așa reiese dintr-un sondaj recent. Nu ar fi nici primul, și nici ultimul sportiv român care nu a reușit din prima să le intre la suflet fanilor români. Și Simona Halep a trecut printr-o astfel de situație la începutul carierei sale.

Un fost mare jucător al Naționalei, Narcis Răducan a fost cel care a readus în discuție situația Simonei de la început, făcând o comparație cu actuala situație a tânărului mijlocaș român. Acesta a declarat într-o intervenție la Dgi Sport că:

”E o reacție a publicității abuzive. Aici este indirect vina lui Ianis, el nu are nicio vină. Ai avantaje și dezavantaje când ești fiul lui Gheorghe Hagi. Cred că el trebuie să ignore aceste mesaje, poate doar pe teren să răspundă.

Până acum cred că s-a dezvoltat bine. La fel s-a întâmplat și cu Simona Halep, mereu avea cineva ceva de comentat, până când a cucerit trofee de Grand Slam”, a spus Narcis Răducan, în cadrul emisiunii ”Euro Fotbal”.

Steven Gerrard reacții pozitive după calificarea în optimile Europa League

Meciul retur dintre Antwerp și Rangers s-a terminat cu victoria scoțienilor cu 5 la 2, la general 9-5. Cu această victorie, Glasgow Rangers se califică mai departe în Europa League, iar Steven Gerrard a fost foarte mulțumit de jocul elevilor săi.

”Evident, am primit câteva goluri pe care le vom privi și vom încerca să creștem, dar pe parcursul celor două întâlnir, în ceea ce privește calitatea noastră de atac și cât de periculoși am fost, jucătorii merită laudele.

Am înscris goluri minunate și am creat adersarilor probleme. Așadar, merităm să fim la tragerea la sorți mâine și așteptăm cu nerăbdare asta.”, declara Steven Gerrard la conferința de presă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI