Ianis Hagi pierde echipa tocmai la cel mai important meci pentru Rangers: „S-a ţinut cont de ultimele evoluţii”

Ianis Hagi părea că și-a găsit locul de titular la Rangers. Dar forma slabă de la națională ar putea să îl coste și la club

Ianis Hagi are mari probleme la echipa naţională, după două prestaţii modeste şi un conflict neașteptat cu Mirel Rădoi. Și, mai nou, lucrurile s-ar putea complica și la echipa de club. Tocmai când pentru Glasgow Rangers urmează cel mai important meci al sezonului, derby-ul cu Celtic. Conform footballfancast.com, Steven Gerrard ar fi tentat să îl lase pe banca de rezerve pe internaționalul român. „S-a ținut cont de evoluțiile excelente pe care Jordan Jones le-a avut în ultima perioadă pentru Rangers”, scrie sursa citată. Ianis Hagi a jucat și el foarte bine, dar antrenorul englez l-ar considera și obosit, fizic și mai ales psihic.

Jordan Jones are prima șansă la titularizare pentru Old Firm Derby, în fața lui Ianis Hagi

„Este clar că Gerrard îl cotează foarte bine pe Jones, dacă ținem cont că i-a luat locul lui Ianis de două ori în ultimele meciuri. Deci forma în care se află Jones face misiunea grea pentru antrenorul englez. Hagi și Ryan Kent au foste preferații lui Gerrard în benzi, dar românul a pierdut de câteva ori echipa. În vreme ce Kent a jucat toate meciurile din acest sezon și este sigur pe postul lui. Gerrard rămâne să aleagă între Hagi și Jordan”, scriu englezii.

Steven Gerrard, omul care l-a revitalizat pe Ianis Hagi

Jordan Jones este sprijinit și de Gareth McAuley, fost jucător de legendă al celor de la Rangers. Acesta s-a declarat un fan al jucătorului nord-irlandez. „Au fost mulți care credeau că timpul lui pe Ibrox a trecut. Dar el nu și-a pierdut în nicio clipă speranța. A lăsat capul joș și a muncit din greu. Sunt încântat pentru Jordan. Este plin de încredere și poate fi unul dintre jucătorii de top de la Rangers”, a precizat McAuley, conform sursei citate.

Un nou episod din Old Firm Derby, Celtic – Glasgow Rangers, este programat sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 15:30. Va fi primul astfel de derby în care Ianis ar putea să joace.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI