Ianis Hagi, pe lista altui club uriaș din Europa. Este înlocuitorul unui jucător legendar

Ianis Hagi, pe lista altui club uriaș din Europa. Este înlocuitorul unui jucător legendar
Ianis Hagi culege roadele muncii. Tânărul fotbalist este pe lista unui club uriaș

Ianis Hagi este luat la vizor de un alt club uriaș din Europa. Acest lucru ar însemna o lovitură uriașă! Fiul Regelui fotbalului românesc simte deja roadele muncii sale de ani de zile, mai cu seamă a prestațiilor impresionante din ultimul timp.

Ianis Hagi, în atenția unui club uriaș

Ianis Hagi este categoric unul din cei mai iubiți tineri fotbaliști. Acesta a ajuns la inimile tuturor, iar din ce în ce mai multe cluburi îl iau în vizor. De asemenea, golul excepțional marcat în poarta Germaniei i-ar mai putea aduce o ofertă care ar fi clar de nerefuzat pentru mulți sportivi.

Meciul din preliminariile CM 2022 l-au adus pe fiul Regelui fotbalului românesc în atenția unui club din străinătate. Mijlocașul în vârstă de 22 de ani a marcat singur golul echipei lui Mirel Rădoi chiar în startul partidei.

Partida a fost urmărită în detaliu de Borussia Dortmund, echipă la care joacă Haaland. Oficialii clubului din Germania au rămas impresionați de prestația tânărului român și se pare că îi pregătesc acestuia o ofertă pentru la iarnă. Ianis este văzut ca fiind înlocuitorul lui Marco Reus, arată sport.ro.

Cel din urmă a devenit o legendă în echipa unde joacă de zece ani. Reus mai are contract până în 2023, dar oficialii se gândesc la un înlocuitor. Ianis este la moment cotat la 6.5 milioane de euro, dar nu se știe cu cine o să semneze. Cert este că fiul lui Gică Hagi are de unde alege.

  • Ce scrie presa internațională despre golul lui Ianis?

„După un contraatac al oaspeților pe flancul drept, Ianis Hagi, cu tehnica sa excelentă, a trecut de Rudiger, iar apoi a tras pe centru de la 15 metri, cu piciorul stâng. O acțiune extraordinară!”, au scris germanii de la Bild.

„Un nume familiar pentru români! Încă un Hagi marchează pentru România. Ianis Hagi, cu o acțiune individuală superbă contra Germaniei”, a scris CBS Sports, pe Twitter.

„O bucurie enormă pentru mine”

Tânărul sportiv a postat recent un mesaj pe rețelele de socializare pentru suporterii naționalei României. Jocul excepțional i-a dat lui Ianis motive de optimism, lucru pe care fanii îl așteptau.

„Mândru pentru prestația noastră. Dezamăgit pentru rezultatul final. Optimist pentru următoarele meciuri. O bucurie enormă pentru mine să înscriu în fața suporterilor români de la Hamburg, să sărbătoresc alături de ei și cu gândul la toți cei care ne-au susținut de acasă.

Ne mai așteaptă 3 finale în drumul spre baraj și pornim cu mare încredere către primul meci, cel împotriva Armeniei. Suntem nerăbdători să simțim energia tribunelor de acasă și să luptăm împreună pentru victorie. România, ne vedem luni în Ghencea!”, a transmis Ianis Hagi pe pagina sa personală de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI