11 oct. 2021 | 16:51

Ianis Hagi, pe lista altui club uriaș din Europa. Este înlocuitorul unui jucător legendar

Sport
Ianis Hagi, pe lista altui club uriaș din Europa. Este înlocuitorul unui jucător legendar
Ianis Hagi culege roadele muncii. Tânărul fotbalist este pe lista unui club uriaș

Ianis Hagi este luat la vizor de un alt club uriaș din Europa. Acest lucru ar însemna o lovitură uriașă! Fiul Regelui fotbalului românesc simte deja roadele muncii sale de ani de zile, mai cu seamă a prestațiilor impresionante din ultimul timp.

Ianis Hagi, în atenția unui club uriaș

Ianis Hagi este categoric unul din cei mai iubiți tineri fotbaliști. Acesta a ajuns la inimile tuturor, iar din ce în ce mai multe cluburi îl iau în vizor. De asemenea, golul excepțional marcat în poarta Germaniei i-ar mai putea aduce o ofertă care ar fi clar de nerefuzat pentru mulți sportivi.

Meciul din preliminariile CM 2022 l-au adus pe fiul Regelui fotbalului românesc în atenția unui club din străinătate. Mijlocașul în vârstă de 22 de ani a marcat singur golul echipei lui Mirel Rădoi chiar în startul partidei.

Partida a fost urmărită în detaliu de Borussia Dortmund, echipă la care joacă Haaland. Oficialii clubului din Germania au rămas impresionați de prestația tânărului român și se pare că îi pregătesc acestuia o ofertă pentru la iarnă. Ianis este văzut ca fiind înlocuitorul lui Marco Reus, arată sport.ro.

Cel din urmă a devenit o legendă în echipa unde joacă de zece ani. Reus mai are contract până în 2023, dar oficialii se gândesc la un înlocuitor. Ianis este la moment cotat la 6.5 milioane de euro, dar nu se știe cu cine o să semneze. Cert este că fiul lui Gică Hagi are de unde alege.

  • Ce scrie presa internațională despre golul lui Ianis?

„După un contraatac al oaspeților pe flancul drept, Ianis Hagi, cu tehnica sa excelentă, a trecut de Rudiger, iar apoi a tras pe centru de la 15 metri, cu piciorul stâng. O acțiune extraordinară!”, au scris germanii de la Bild.

„Un nume familiar pentru români! Încă un Hagi marchează pentru România. Ianis Hagi, cu o acțiune individuală superbă contra Germaniei”, a scris CBS Sports, pe Twitter.

„O bucurie enormă pentru mine”

Tânărul sportiv a postat recent un mesaj pe rețelele de socializare pentru suporterii naționalei României. Jocul excepțional i-a dat lui Ianis motive de optimism, lucru pe care fanii îl așteptau.

„Mândru pentru prestația noastră. Dezamăgit pentru rezultatul final. Optimist pentru următoarele meciuri. O bucurie enormă pentru mine să înscriu în fața suporterilor români de la Hamburg, să sărbătoresc alături de ei și cu gândul la toți cei care ne-au susținut de acasă.

Ne mai așteaptă 3 finale în drumul spre baraj și pornim cu mare încredere către primul meci, cel împotriva Armeniei. Suntem nerăbdători să simțim energia tribunelor de acasă și să luptăm împreună pentru victorie. România, ne vedem luni în Ghencea!”, a transmis Ianis Hagi pe pagina sa personală de Facebook.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Tragedie în sport. Fotbalist ucis la doar 21 de ani, în Hunedoara
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Mașinile care nu mai trec ITP-ul. Vor pica inspecția tehnică periodică
Capital.ro
Soluția naturală cu care trebuie să uzi mușcatele în luna mai. Așa vor fi pline de flori toată vara
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro