Ianis Hagi, mesaj categoric după înfrângerea cu Germania. Fanii lui deja au speranțe

Ianis Hagi, mesaj categoric după înfrângerea cu Germania. Fanii lui deja au speranțe
Ce a spus Ianis Hagi după înfrângerea cu Germania. Toți suporterii au fost luați prin surprindere

România a reușit să joace unul dintre cele mai frumoase meciuri împotriva Germaniei de până acum, chiar dacă a suferit o înfrângere. Ianis Hagi a decis să le transmită fanilor fotbalului românesc un mesaj plin de speranță cu privire la partida cu Armenia.

Ianis Hagi, mesaj pentru suporteri. Ce a transmis după meciul cu Germania

Disputa între România și Armenia este extrem de importantă pentru naționala lui Mirel Rădoi. Fotbaliștii își doresc să își vadă obiectivul atins, anume să ajungă la locul doi în grupa J, așa că suporterii au extrem de multe emoții și abia așteaptă să vadă ce o să se întâmple.

Între timp, Ianis Hagi a decis să îi încurajeze pe toți și să le ofere speranțe fanilor cu privire la un scor final cât mai bun pentru România. Fiul Regelui fotbalului românesc le-a spus suporterilor că privește cu optimism spre viitor, chiar dacă naționala lui Mirel Rădoi a suferit o înfrângere.

Suporterii speră la o victorie. Ianis Hagi le-a dat tuturor speranțe

De asemenea, fotbalistul care a deschis scorul în minutul 9 la Hamburg le-a spus tuturor suporterilor că este mândru de prestația pe care a avut-o România în meciul cu Germania și se bucură pentru faptul că a putut să înscrie și să facă fericiți milioane de români care au privit meciul cu sufletul la gură.

Totuși, fiul Regelui este conștient de faptul că mai urmează dispute grele, dar abia așteaptă să joace împotriva Ameniei, așa că speră că energia suporterilor aflați în tribunele stadionului Ghencea să îi ajute pe fotbaliștii naționalei lui Mirel Rădoi să iasă învingători.

Ianis Hagi: ‘România, ne vedem luni în Ghencea’

România o să se întâlnească cu Armenia luni, pe stadionul Ghencea din București. În momentul de față, naționala lui Mirel Rădoi se clasează pe locul 4, însă se află într-o poziție favorabilă pentru a ajunge pe locul secund, așa că jocul o să fie unul dur pentru a ajunge la rezultatul dorit.

„Mândru pentru prestaţia noastră. Dezamăgit pentru rezultatul final. Optimist pentru următoarele meciuri. O bucurie enormă pentru mine să înscriu în faţă suporterilor români de la Hamburg, să sărbătoresc alături de ei şi cu gândul la toţi cei care ne-au susţinut de acasă.

Ne mai aşteaptă trei finale în drumul spre baraj şi pornim cu mare încredere către primul meci, cel împotriva Armeniei. Suntem nerăbdători să simţim energia tribunelor de acasă şi să luptăm împreună pentru victorie. România, ne vedem luni în Ghencea!”, a scris Ianis Hagi, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI