15 mai 2021 | 11:01

Ianis Hagi, o nouă lovitură din partea lui Steven Gerrard. Jurnaliștii britanici au făcut anunțul

Sport
Ianis Hagi, o nouă lovitură din partea lui Steven Gerrard. Jurnaliștii britanici au făcut anunțul
Ce decizie a luat Steven Gerrard în privința lui Ianis Hagi

Steven Gerrard a decis să ia o decizie neașteptată în privința lui Ianis Hagi. Managerul de la Glasgow Rangers a surprins pe toată lumea, așa că nici măcar jurnaliștii britanici nu se așteptau la o astfel de lovitură primită de fotbalistul român de la clubul la care evoluează.

Ce se întâmplă cu Ianis Hagi. Steven Gerrard a luat o decizie neașteptată

Ianis Hagi a venit după un meci excelent, în care a marcat un gol și a obținut un penalti, de aici și surprinderea tuturor pentru decizia pe care Steven Gerrard a luat-o. Fotbalistul român a marcat 8 goluri în acest sezon, dar, în ciuda evoluției bună a fiului lui Gică Hagi, acesta a fost trimis pe banca de rezerve pentru meciul cu Aberdeen, anunță SportsMole.

Nu s-a aflat încă dacă există vreo explicație în spatele deciziei, însă Kent, Morelos, McLaughlin, Goldson, Taverniei, Aribo, Simpson, Barisic, Davis, Kamara, Roofe vor intra pe teren din partea Glasgow Rangers. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în partida ce se anunță spectaculoasă.

România se pregătește pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar există foarte multe provocări pe care le întâmpină Mirel Rădoi atunci când vine vorba despre alcătuirea lotului. Este evident că Ianis Hagi se afla pe lista jucătorilor doriți, dar lovitura decisivă a venit din partea Glasgow Rangers. Deși se spera că fiul lui Gigă Hagi va evolua la Națională, acest lucru nu va fi posibil. Clubul său nu l-a lăsat, pe motivul că evenimentul s-ar suprapune cu perioada de calificare în Champions League.

Anunț trist despre Ianis Hagi. Mirel Rădoi a fost devastat

Rangers ar fi refuzat să îi acorde permisiunea României de a-l include pe Ianis Hagi în jocul olimpic, deoarece lipsesc deja atacantul Kemar Roofe și mijlocașul Glen Kamara, ce sunt interziși pentru calificări. Vor lipsi, de asemenea, Răzvan Marin de la Cagliari, Nicolae Stanciu de la Slavia Praga și Ionuț Radu de la Inter Milano.

„Îmbucurător pentru noi este faptul că atât jucătorii din România, cât şi din străinătate vor să participe la Jocurile Olimpice. Din păcate nu depinde de ei şi avem câteva refuzuri de la cluburi. Va exista o negociere, încercăm să găsim o fereastră cât mai accesibilă pentru toată lumea, deoarece sunt meciuri din trei în trei zile, mai sunt câteva etape şi o să vedem.

Cred că nu o să putem fi cu jucătorii pe care noi ni-i dorim pentru că este o perioadă în care cluburile sunt angrenate în tururile preliminare din cupele europene sau în cantonamente şi va exista o negociere. Nu-mi pică bine, dar până la urmă va trebui să găsim soluţii, indiferent cu ce generaţie vom merge.” a declarat Mirel Rădoi în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro