Ianis Hagi nu vrea să plece sub nicio formă de la Rangers. Ce oferte a refuzat recent

de: Ștefan R. Apostol
05 09. 2024

Din păcate, telenovela dintre Ianis Hagi și Glasgow Rangers nu este nici pe departe încheiată, conform presei scoțiene. Recent s-a aflat că, de fapt, Ianis Hagi nu vrea să plece sub nicio formă de la Rangers, vorbindu-se în termeni clari despre ce oferte a refuzat recent.

Telenovela dintre Ianis Hagi și Glasgow Rangers nu s-a încheiat

Dacă nu cu multă vreme în urmă tatăl său a dezvăluit totul, spunând ulterior că singurul loc în care ar putea reveni în România este la Farul, se pare că nu s-a înșelat. Conform presei din România, au fost cel puțin 2 oferte clare pentru Ianis Hagi.

Prima venea din partea lui Dan Șucu, actualul patron al Rapidului, acesta mergând până în Scoția pentru a-i face oferta.

Ulterior, după ce îl refuza politicos, a venit rândul lui Gigi Becali să-l oferteze pe Ianis Hagi, iar presa scoțiană îl dădea ca și plecat. Dar, avea să vină publicația Footbal Insider și să infirme aceste zvonuri, astfel că Ianis avea să refuze și cea de a doua ofertă din România.

În acest moment, tânărul jucător este legitimat tot la Glasgow Rangers, deși managerul echipei scoțiene a decis să îl trimită la echipa a doua, unde doar se antrenează, fără a avea niciun minut de joc în acest sezon.

Ianis Hagi nu vrea să plece sub nicio formă de la Rangers

Din toate aceste acțiuni ale tânărului, este clar că putem înțelege un singur lucru, și anume că Ianis Hagi nu vrea să plece sub nicio formă de la Rangers. În orice caz, nu fără o ofertă mai bună decât până acum, și nu în campionatul intern românesc.

Fereastra de transferuri de la Glasgow s-a închis vineri, pe 30 august, dar obstacolul ar fi salariul său actual, care, potrivit unor surse, depășește cu mult 20.000 de lire sterline pe săptămână.

El este, de asemenea, în linie pentru o creștere salarială dacă joacă meciul său 100 pentru Rangers, și a fost trimis de manager la echipa B ca urmare, iar sezonul trecut a a fost sub formă de împrumut la Alaves din La Liga, dar s-a întors la Ibrox în intersezon.

S-a aflat ce oferte a refuzat recent

Deși nu se știe care ar fi fost sumele propuse de cele două echipe din Superligă, presa scoțiană vorbește de o nouă variantă, astfel că s-a aflat ce oferte a refuzat recent tânărul Ianis Hagi.

Aceeași publicație Footbal Insider a relatat în aceste zile despre o posibilă ofertă venită de la un club din campionatul turcesc, dar fără a dezvălui numele acestuia.

Numai că, deși perioada de transferuri din Turcia se încheie pe 13 septembrie, Ianis Hagi ar fi refuzat și această șansă de a-i călca pe urme tatălui său, și să joace în acest campionat.

Încă odată, ca urmare a refuzului categoric, ni se dă de înțeles că Ianis Hagi nu vrea să plece sub nicio formă de la Rangers. Când, și mai ales cum, se va termina telenovela dintre Ianis și Glasgow Rangers, rămâne de văzut.