Ianis Hagi, luat la mișto de scoțieni. Remarca dură a jurnaliștilor britanici

Ianis Hagi, luat la mișto de scoțieni. Remarca dură a jurnaliștilor britanici
Ianis Hagi a jucat 3 partide la rând ca titular la Rangers, dar nu reușește să aibe evoluții constant bune
Ianis Hagi, luat la mișto de scoțieni. Internaționalul român continuă să fie titular la Rangers, după instalarea noului antrenor, Giovanni van Bronckhorst. Mijlocașul de 23 de ani a „legat” deja 3 partide în care a intrat pe teren încă din primul minut. Cu toate acestea, Ianis Hagi nu reușește să aibe o evoluție constant bună, problemă cu care s-a confruntat și în mandatul lui Steven Gerrard. Ultima dovadă: prestația din meciul cu Hibernian, din ultima etapă a campionatului scoțian.

Ianis Hagi, luat la mișto de scoțieni

Ianis Hagi are evoluții inconstante la Rangers. O problemă cu care s-a confruntat și în mandatul lui Steven Gerrard care îl ținea, adesea, pe banca de rezerve. După sosirea noului antrenor al campioanei Scoției, olandezul Giovanni van Bronckhorst, internaționalul român a apărut ca titular în 3 partide la rând.

În prima, cea din Europa League, contra Spartei Praga, a avut o evoluție apreciată. Ianis Hagi a creat ocazii de gol pentru colegi și a reușit să dea pasa decisivă la primul gol marcat de Morelos. Și se părea că, în sfârșit, fiul „Regelui” și-a câștigat locul de titular în formație.

El a început din primul minut și întâlnirea următoare, cea din deplasare cu Livingston. Rangers a învins cu 3-1, iar Ianis Hagi a jucat 73 de minute. În ciuda victoriei, prestația sa a fost modestă, fără să fie remarcată în vreun fel. Undeva, la limita gri a anostului. Lucru ce avea să se repete și în meciul cu Hibernian, de miercuri.

Remarca dură a jurnaliștilor britanici

Ianis Hagi a fost titular și în deplasarea de la Hibernian, din a 15-a etapă a campionatului scoțian. A jucat până la final, dar evoluția sa a fost, de astă dată, o adevărată sursă de ironii pentru jurnaliștii britanici.

A fost o performanță slabă a lui Hagi, care nu a reușit să ofere prea multe prin pase, dribling sau șuturi. Românul arăta uneori de parcă alerga prin noroi”, au scris scoțienii de la Ibrox News, care i-au oferit nota 5 lui Ianis.

Victoria din duelul cu Hibernian a fost a 11-a obținută de Rangers în acest sezon. Formația antrenată de Giovanni van Bronckhorst conduce clasamentul cu 36 de puncte după 15 etape. Principala urmăritoare este rivala Celtic, care are 29 de puncte, dar și un meci mai puțin disputat. În runda viitoare, Rangers va primi vizita lui Dundee FC, ocupanta locului 9 din clasament.

Pe de altă parte, Ianis Hagi este tot mai curtat de Galatasaray. Conform publicației turcești Sabah Spor, reprezentanții „Cim Bom Bom” vor să se întâlnească cu cei ai lui Rangers pentru a face transferul în iarnă. Rangers s-ar despărți de român pentru prețul corect, care acum ajunge la 20 de milioane de euro. În „cursa” pentru Ianis Hagi s-ar mai afla și francezii de la Lyon, dar și actuala echipă a lui Steven Gerrard, Aston Villa.

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI