Ianis Hagi, la mare preț în Scoția. Cu ce sumă vrea să-l vândă Rangers

Ianis Hagi, la mare preț în Scoția. Cu ce sumă vrea să-l vândă Rangers
Ianis Hagi este, din nou, vizat de cîteva mari cluburi europene pentru un eventual transfer, dar Rangers nu-l cedează fără suma potrivită

Ianis Hagi, la mare preț în Scoția. Internaționalul român de la Rangers a debutat cu succes sub comanda noului antrenor al echipei, olandezul Giovanni van Bronkchorst, Ianis Hagi a fost titular în primele două partide jucate cu înlocuitorul lui Steven Gerrard pe banca tehnică. Iar cota mijlocașului de 23 de ani este în creștere, cu atât mai mult cu cât el a rămas în vizorul unor mari cluburi europene pentru un eventual transfer.

Ianis Hagi, la mare preț în Scoția

Ianis Hagi, la mare preț în Scoția. Mijlocașul român de la Rangers a devenit titular odată cu sosirea olandezului Giovanni van Bronkchorst pe banca tehnică a campioanei Scoției. Ianis Hagi a avut o contribuție decisivă în stabilirea scorului din partida cu Sparta Praga, din Europa League. El i-a pasat decisiv, din alunecare, lui Morelos, care a înscris.

De altfel, după meci, Ianis Hagi a fost lăudat indirect de van Bronkchorst care a remarcat combativitatea mijlocașilor săi ofensivi, post pe care joacă și românul.

S-a descurcat foarte bine (n.r. – Morelos, autorul golurilor). E tipul de atacant care știe foarte bine să creeze pericol la poarta adversă și o face cu ușurință. Mi-am dorit să joace mai aproape de careu, pentru că uneori are obiceiul de a coborî la mijloc pentru a primi mingea. Dar ați văzut ce mijlocași ofensivi avem, putem crea ușor faze periculoase datorită lor, iar Morelos să se afle la finalizare”, a spus Giovanni van Bronckhorst după partida cu Sparta Praga, scor 2-0.

Cu ce sumă vrea să-l vândă Rangers

Ianis Hagi este încă din vară subiectul unui posibil transfer la un club mare din Europa. S-a vorbit despre interesul celor de la Sevilla, mai ales, dar și de al Romei. Dar noul sezon a debutat fără concretizarea acestui interes. Acum, acesta a reapărut, internaționalul român fiind, din nou, pe lista unor echipe.

Ianis Hagi a fost pomenit drept unul dintre numele dorite de Steven Gerrard, încă din iarna acesta, la Aston Villa, noua formație a fostului tehnician de la Rangers. De asemenea, s-a scris despre interesul celor de la Lyon, apoi de dorința constantă a lui Fatih Terim de a-l aduce pe fiul „Regelui” la echipa la care Gică Hagi a scris istorie.

De curând, publicația spaniolă todofichajes.com a menționat că pe urmele urmele internaționalului român se află AS Roma și Aston Villa. Jose Mourinho caută un jucător cu profilul lui Ianis Hagi, iar interesul lui Steven Gerrard este deja un lucru știut. Dar Rangers nu vrea să renunțe ușor la românul pe care l-a luat cu 3,4 milioane de euro de la Genk, în 2020.

Conform publicației citate, scoțienii ar solicita nu mai puțin de 20 de milioane de euro pe Ianis Hagi. O sumă la îndemâna celor de la AS Roma, dar mai ales a celor de la Aston Villa. Rămâne de văzut dacă în perioada de transferuri din iarnă se va concretiza ceva. Cu atât mai mult, cu cât Giovanni van Bronkchorst a primit asigurări din partea conducerii de la Rangers că va avea la îndemână tot lotul de jucători până în vară, la finalul sezonului.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI