Ianis Hagi, impresionat de prezența celor 30.000 de copii pe Arena Națională. Le-a transmis un mesaj superb de mulțumire

Ianis Hagi, impresionat de prezența celor 30.000 de copii pe Arena Națională. Le-a transmis un mesaj superb de mulțumire
Ianis Hagi, emoționat de atmosfera creată de cei 30.000 de copii care au asistat la partida România - Norvegia 1-1

Ianis Hagi a fost rezervă și nu a jucat niciun minut în partida România – Norvegia, încheiată cu scorul de 1-1 în preliminariile Euro 2020, dar a fost impresionat de atmosfera creată de cei 30.000 de copii care s-au aflat în tribune pe Arena Națională. Fiul lui Gică Hagi i-a lăudat pe micuții suporteri ai naționalei și a dezvăluit ce a simțit în momentele în care aceștia au încurajat echipa.

Ianis Hagi, emoționat de atmosfera creată de cei 30.000 de copii care au asistat la partida România – Norvegia 1-1

„Am avut privilegiul de a simți cum îmi tremură inima de emoție la auzul vuietelor create de copii, patrioți ce și-au luat în serios rolul de suporteri adevărați. Pot spune că, molipsită de bucuria tinerilor spectatori, România a intrat pe teren cu entuziasm și sete de victorie. 30.000 de copii. O atmosferă de vis. O Românie frumoasă. #luptămîmpreună. #faith”, este mesajul postat e Ianis Hagi pe contul personal de Facebook după meciul România – Norvegia, încheiat cu scorul de 1-1.


Din nefericire, copii prezenți pe stadion nu s-au putut bucura de o victorie a României, dar și-au manifestat dragostea pentru echipa națională pe tot parcursul meciului. Au scandat numele favoriților, au aplaudat, s-au bucurat la gol și la un moment dat au huiduit adversarii, când aceștia au prezentat pericol pentru poarta apărată de Ciprian Tătărușanu.

George Pușcaș a ratat un penalty în minutul 52, la scorul de 0-0, moment în care selecționerul Cosmin Contra și-a ieșit din minți și l-a înjurat pe atacant. Scorul a fost deschis de Mitriță în minutul 62, iar Sorloth a egalat cu două minute înainte de fluierul de final. În urma acestui rezultat, România păstrează șanse de calificare la Euro 2020, dar are o sarcină dificilă în partidele cu Suedia și Spania.

Tricolorii sunt pe locul 3 în grupa F a preliminariilor, cu 13 puncte acumulate după 8 meciuri jucate. Suedia e pe locul 2, cu 15 puncte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI