Gigi Becali, șocat de gestul lui Cosmin Contra de la România – Norvegia: „Cum să faci așa ceva?”

Gigi Becali, șocat de gestul lui Cosmin Contra de la România – Norvegia: „Cum să faci așa ceva?”
Gigi Becali, după gestul lui Cosmin Contra: "Nu ai voie să faci așa ceva!"

Cosmin Contra l-a înjurat pe George Pușcaș după ce atacantul naționalei a ratat un penalty în meciul România – Norvegia, la scorul de 0-0, iar gestul său a stârnit reacțiile oamenilor din fotbalul românesc. Gigi Becali a fost șocat de gestul selecționerului, dar s-a ferit să îl critice. Finanțatorul FCSB i-a transmis însă că ceea ce a făcut a fost inadmisibil.

Gigi Becali, după gestul lui Cosmin Contra: „Nu ai voie să faci așa ceva!”

George Pușcaș a ratat un penalty în minutul 52 al partidei România – Norvegia, la scorul de 0-0. Cosmin Contra a stat cu spatele la teren și nu a urmărit faza, s-a bucurat înainte de a vedea dacă mingea a intrat sau nu în poartă, iar când și-a dat seama că atacantul a ratat, l-a înjurat de mamă. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar la final selecționerul și-a cerut scuze pentru gestul său.

Foto: Captură Pro TV
Foto: Captură Pro TV

Oamenii din fotbalul românesc au reacționat imediat și l-au pus la colț pe Cosmin Contra. Patronul FCSB, Gigi Becali, s-a ferit să îl critice, dar s-a arătat dezamăgit de gestul lui.

„Eu nu am nimic cu Contra, dar m-a lăsat fără cuvinte ce a făcut. Nu ai cum să înjuri așa. Nici nu știu ce să mai comentez. Este inacceptabil, e inadmisibil. Nu ai voie să faci așa ceva. Cum să faci așa ceva? Cum să înjuri în halul ăla? Nu ai cum. Așa ceva este inacceptabil, inadmisibil. Nu se poate așa ceva.

Eu nu mai vreau să critic, nu mai vreau să critic lumea. Nici pe el, că se supără. Am vorbit cu el data trecută după ce m-am luat de el. Bă, nea Gigi, că de ce… și nu mai vreau să zic, dar așa ceva nu se poate. Nu ai voie să faci așa ceva. Este inadmisibil”, a declarat Gigi Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI