Ianis Hagi, impresionant la revenirea pe teren. Ce au scris jurnaliștii scoțieni după meciul de aseară

Ianis Hagi, impresionant la revenirea pe teren. Ce au scris jurnaliștii scoțieni după meciul de aseară
A dat pasa de gol la cateva minute de cand a intrat

Ianis Hagi a impresionat la revenirea pe teren. Fotbalistul român a dat tot ce a fost mai bun din el după ce a stat două săptămâni pe bară din cauza covid.

Ianis Hagi a făcut senzație după ce a revenit pe teren

Ianis Hagi a revenit în forță pe teren după ce două săptămâni a fost ținut pe tușă de coronavirus. Fotbalistul a intrat la pauză la meciul din Cupa Scoției cu Livingston, meci câștigat cu 2-0 de campioana Scoției.

La doar trei minute de la intrarea pe teren, Ianis a pasat decisiv la golul lui Roofe.

The Scottish Sun i-a acrobat nota 7 lui Ianis pentru prestația lui de pe teren, prima după ce s-a recuperat de covid-19.

„Ianis n-a mai jucat pentru clubul său de o lună după ce s-a infectat cu Covid-19 în pauza internațională. Dar românul a avut un impact imediat la introducerea pe teren la pauză”, notează publicația The Scottish Sun.

Și secundul lui Rangers, Gary McAllister a fost impresionat de prestația lui Ianis în meci.

„Ianis ne-a adus calitate în joc și are toate meritele pentru că recent a avut Covid și timp de 10 zile a stat în carantină. S-a antrenat doar de două sau trei zile, dar a arătat foarte bine”, a spus McAllister după meci.

„Cupa este masivă pentru noi. Trebuie să subliniez că acest meci este unul foarte important pentru noi. Motivați de posibilitatea de a ajunge la Hampden pentru finala Cupei, este un joc important pentru noi și suntem foarte sârguincioși în pregătirile pentru acest duel. 

Unii oameni au opinat că ar putea fi ultima dintre prioritățile noastre, dar nu este cazul”, a mai spus Gary McAllister înainte de meciul cu Livingston.

Rangers a câștigat în fața Livingston cu 2-0 și s-a calificat în semifinalele Cupei Scoției.

Ianis Hagi a avut covid

Ianis Hagi a avut covid pe 7 septembrie. Jucătorul Rangers a fost testat pozitiv în timp ce era în cantonament cu echipa național, la Skopje, pentru meciul din preliminariile CM 2022 contra Macedoniei de Nord.

Sportivul a stat 2 săptămâni în carantină, timp în care s-a vindecat, iar testele au ieșit negative.

S-a reîntors pe teren și a făcut senzație. În Italia, Parma a anunțat că un jucător din echipa antrenată de Enzo Maresca a fost testat pozitiv.

Presa a vorbit despre faptul că ar fi vorba despre Dennis Man, cel care nu a fost convocat în lot pentru meciul cu Ternana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI