Ce i-a refuzat Rangers lui Ianis Hagi. România este devastată de interdicție

Ce i-a refuzat Rangers lui Ianis Hagi. România este devastată de interdicție
Ce i-a refuzat Rangers lui Ianis Hagi

Vești triste pentru fanii lui Ianis Hagi. Oficialii echipei Glasgow Rangers i-au interzis acest lucru mijlocașului român. Nici măcar selecționerul Mirel Rădoi nu a avut un cuvânt de spus în această situație. Ce se întâmplă, de fapt, cu fiul lui Gică Hagi.

Ce i-a refuzat Rangers lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost numit în echipa preliminară a României pentru turneul de fotbal prima dată când s-au calificat la Jocurile Olimpice în 57 de ani. Cu toate acestea, cei de la Glasgow Rangers, alături de o serie de cluburi din străinătate și din România, au refuzat să le permită să joace turneul, deoarece se confruntă cu calificări importante în Liga Campionilor.

Mirel Radoi, șeful echipei naționale de fotbal a României, a sperat ca lucrurile să se poată rezolva până la un moment dat, având în vedere faptul că însuși prințul Ianis a insistat, la începutul verii, că i-ar plăcea să-și reprezinte țara la Jocurile Olimpice 2020, eveniment care se va desfășura la Tokyo, capitala Japoniei.

Cu toate acestea, Rădoi a dezvăluit, cu reticență, că a trebuit să renunțe la orice speranță de a-l include pe fiul lui Gică Hagi pentru meciurile lor împotriva echipelor din Honduras, Coreea de Sud și Noua Zeelandă.

„Regret că nu pot să-l includ pe Ianis Hagi și, într-adevăr, mulți jucători de pe lista originală. În mod clar acest lucru îmi slăbește echipa în mod considerabil. Este sarcina noastă să încercăm să ieșim din grup cu atât mai dificil și trebuie doar să acceptăm că cluburile nu trebuie să-și elibereze jucătorii pentru acest turneu. Va fi o provocare foarte mare pentru noi fără cei mai buni jucători ai noștri.”, a declarat Mirel Rădoi.

Ianis Hagi își dorește să meargă la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Acum ceva timp, prințul Ianis a declarat public că una dintre cele mai mari dorințe ale sale este să meargă la Jocurile Olimpice 2020 care anul acesta se vor ține la Tokyo, pentru a-și reprezenta cu mândrie țara. Din păcate, cei de la Rangers nu îi permit acest lucru.

„Mi-ar plăcea să joc la un turneu precum Jocurile Olimpice. Este ceva unic. Probabil nu mai primești o astfel de șansă în carieră. În mod clar, vreau să merg. Din păcate, noi, jucătorii, ne aflăm în situația în care nu depinde de noi. Eu, personal, le-am spus clar celor din club că vreau să joc la Jocurile Olimpice, dar nu am primit un răspuns clar de la Rangers”, declara Ianis HAgi pentru Glasgow Live, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI