Ianis Hagi, implicat în scandalul etapei în Premier League: „Este cea mai proastă decizie”

Ianis Hagi, implicat în scandalul etapei în Premier League:
Ianis Hagi nu a marcat duminică pentru Glasgow Rangers, dar a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători din echipa sa.

Ianis Hagi a fost printre cei mai buni jucători ai lui Glasgow Rangers în partida pe care echipa sa a remizat-o pe terenul lui Hibernian, scor 2-2. Atacantul român a dat pasa decisivă la al doilea gol al echipei sale, marcat de Artfield. În plus, a demonstrat că este cel mai creativ fotbalist al echipei şi a oferit foarte multe pase filtrante pentru colegii săi.

Ianis Hagi a dat o pasă decisivă pentru Glasgow Rangers, care rămâne pe primul loc în Scoţia

În plus, Ianis Hagi ar fi putut provoca eliminarea unui jucător al gazdelor, dar arbitrul a fost foarte indulgent. Paul Hanlon l-a lovit cu cotul pe fotbalistul român, în minutul 37, dar a scăpat doar cu cartonaş galben.

Decizia centralului a creat un scandal uriaş în Scoţia. mai ales că echipa lui Steven Gerrard a pierdut două puncte extrem de importante în lupta pentru titlul din Scotish Premier League. Kris Boyd, fost atacant de legendă al lui Rangers, a criticat în termeni duri decizia luată de arbitrul partidei.

„Ăsta este roşu toată ziua! Este cea mai proastă decizie pe care a luat-o, din punctul meu de vedere. Se vede clar cum are mâinile ridicate. Şi se vede şi capul lui Ianis Hagi cum se mişcă după lovitura pe care o încasează. A fost lovit direct în faţă!”, a declarat Kris Boyd în presa din Scoţia.

Kris Boyd este unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi din istoria lui Glasgow Rangers

După această remiză, Glasgow Rangers rămâne pe primul loc în clasamentul din Scotish Premier League, cu 20 de puncte. Dar Celtic Glasgow are 19 puncte şi un meci mai puţin disputat. Astfel că ar putea ajunge pe primul loc dacă va reuşi să câştige partida restantă. Rangers are o partidă foarte importantă joia viitoare, când va înfrunta pe Willem II, în Olanda, partidă din turul 3 preliminar al Europa League.