Cine este noua iubită a lui Ianis Hagi. De când sunt cei doi, de fapt, într-o relație

Cine este noua iubită a lui Ianis Hagi. De când sunt cei doi, de fapt, într-o relație
Cine este noua iubită a lui Ianis Hagi. De când sunt cei doi, de fapt, într-o relație

Lui Ianis Hagi îi priește la Rangers. Astfel, românul a dat o pasă de gol în ultima etapă din Scoția și este în turul trei preliminar din Europa League.

Cine este noua iubită a lui Ianis Hagi

Și asta nu e tot. Se pare că lui Ianis Hagi îi merge bine și în viața personală. Astfel, tânărul fotbalist trăiește o poveste de dragoste de aproape un an și jumătate cu o tânără superbă din Constanța, potrivit unor surse Ziare.com.

Constănțeanca lui Ianis Hagi este tot de origine aromână, ca și fotbalistul. Deși cei doi se înțeleg perfect, aceasta nu s-a mutat în Scoția. De altfel, ea este studentă în țară și așteaptă să-și termine studiile pentru a-l putea urma pe Ianis Hagi în afara țării.

„Fac o pereche perfecta. Ianis este un baiat foarte educat, inteligent, se comporta minunat cu ea. Si fata este desteapta, inca este studenta, dar se inteleg foarte bine”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru sursa citată.

De menționat este Ianis Hagi a trăit în trecut o poveste de dragoste cu nepoata lui Silviu Lung, Cristina, dar drumurile lor s-au despărtit după puțin timp de la inceperea relației.

A reușit un gol și două pase decisive în acest sezon

Ianis Hagi a reușit un gol și două pase decisive în cele șapte meciuri jucate pentru Rangers, în acest sezon.

„N-avem îndoieli că Ianis e un adorabil fotbalist tehnic. Puștiul are două picioare mari, ochi pentru pasă și un fel de creativitate rar de găsit în Scoția. Totuși, e incontestabil și că poate fi frustrant și deseori deloc măgulitor că dezamăgește mai degrabă decât domină meciurile raportat la calități”, a notat Daily Record despre Ianis Hagi.

După primele etape din noul campionat, Ianis Hagi este considerat lider în clasamentul paselor decisive, la egalitate cu Boyle (Hibernian), Christie (Celtic) și Tavernier (Rangers). De altfel, cu toții au reușit să-și treacă în cont trei pase de gol în startul noului sezon. De altfel, Ianis Hagi are și un gol la activ în acest campionat.

Ianis Hagi s-a născut pe data de 22 octombrie 1998, în Istanbul, Turcia. El este un fotbalist profesionist român, ce joacă pe postul de mijlocaș ofensiv la clubul Rangers FC în Scottish Premiership. Ianis Hagi este fiul lui Gheorghe Hagi, fost mare fotbalist și actual antrenor de fotbal. Ianis Hagi este sponsorizat de către Nike.

Amintim că Ianis Hagi a marcat un gol decisiv ca membru al echipei lui Glasgow Rangers în meciul cu portughezii de la Braga.