20 sept. 2020 | 19:20

Cine este noua iubită a lui Ianis Hagi. De când sunt cei doi, de fapt, într-o relație

Știri generale
Cine este noua iubită a lui Ianis Hagi. De când sunt cei doi, de fapt, într-o relație
Cine este noua iubită a lui Ianis Hagi. De când sunt cei doi, de fapt, într-o relație

Lui Ianis Hagi îi priește la Rangers. Astfel, românul a dat o pasă de gol în ultima etapă din Scoția și este în turul trei preliminar din Europa League.

Cine este noua iubită a lui Ianis Hagi

Și asta nu e tot. Se pare că lui Ianis Hagi îi merge bine și în viața personală. Astfel, tânărul fotbalist trăiește o poveste de dragoste de aproape un an și jumătate cu o tânără superbă din Constanța, potrivit unor surse Ziare.com.

Constănțeanca lui Ianis Hagi este tot de origine aromână, ca și fotbalistul. Deși cei doi se înțeleg perfect, aceasta nu s-a mutat în Scoția. De altfel, ea este studentă în țară și așteaptă să-și termine studiile pentru a-l putea urma pe Ianis Hagi în afara țării.

„Fac o pereche perfecta. Ianis este un baiat foarte educat, inteligent, se comporta minunat cu ea. Si fata este desteapta, inca este studenta, dar se inteleg foarte bine”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru sursa citată.

De menționat este Ianis Hagi a trăit în trecut o poveste de dragoste cu nepoata lui Silviu Lung, Cristina, dar drumurile lor s-au despărtit după puțin timp de la inceperea relației.

A reușit un gol și două pase decisive în acest sezon

Ianis Hagi a reușit un gol și două pase decisive în cele șapte meciuri jucate pentru Rangers, în acest sezon.

„N-avem îndoieli că Ianis e un adorabil fotbalist tehnic. Puștiul are două picioare mari, ochi pentru pasă și un fel de creativitate rar de găsit în Scoția. Totuși, e incontestabil și că poate fi frustrant și deseori deloc măgulitor că dezamăgește mai degrabă decât domină meciurile raportat la calități”, a notat Daily Record despre Ianis Hagi.

După primele etape din noul campionat, Ianis Hagi este considerat lider în clasamentul paselor decisive, la egalitate cu Boyle (Hibernian), Christie (Celtic) și Tavernier (Rangers). De altfel, cu toții au reușit să-și treacă în cont trei pase de gol în startul noului sezon. De altfel, Ianis Hagi are și un gol la activ în acest campionat.

Ianis Hagi s-a născut pe data de 22 octombrie 1998, în Istanbul, Turcia. El este un fotbalist profesionist român, ce joacă pe postul de mijlocaș ofensiv la clubul Rangers FC în Scottish Premiership. Ianis Hagi este fiul lui Gheorghe Hagi, fost mare fotbalist și actual antrenor de fotbal. Ianis Hagi este sponsorizat de către Nike.

Amintim că Ianis Hagi a marcat un gol decisiv ca membru al echipei lui Glasgow Rangers în meciul cu portughezii de la Braga.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro