21 apr. 2021 | 20:56

Ianis Hagi, ajutor din partea lui Steven Gerrard. Scoțienii au dat vestea azi

Știri generale
Ianis Hagi, ajutor din partea lui Steven Gerrard. Scoțienii au dat vestea azi
Ianis Hagi, ajutor din partea lui Steven Gerrard

Vești extraordinare pentru Ianis Hagi. Scoțienii au dat vestea azi. Ce se întâmplă cu internaționalul român după ce a fost uitat pe banca de rezerve în ultimele trei meciuri disputate de cei de la Glasgow Rangers. Steven Gerrard tocmai l-a anunțat pe starul echipei sale decizia pe care a luat-o.

Ianis Hagi, ajutor din partea lui Steven Gerrard

Fiul lui Gică Hagi a dat lovitura, de data aceasta. După ce în ultimele meciuri nu l-a mai folosit titular pe Ianis Hagi, Steven Gerrard i-a făcut o surpriză mijlocașului român. Antrenorul celor de la Glasgow Rangers ar putea să-l trimită pe teren în timpul partidei scoțienilor cu cei de la St. Johnstone, din această seară.

Potrivit celor de la SportsMole, „prințul Ianis” l-a convins pe Gerrard la antrenamente să-i dea ocazia de a evolua pe teren și va fi folosit ca mijlocaș dreapta. Ianis Hagi nu a mai fost folosit titular de Steven Gerrard în ultimele trei partide, ultima dată cînd a fost titular a fost pe data de 21 martie.

Ba mai mult, în timpul meciului cu cei de la Celtic Glasgow, Ianis nu a prins niciun minut pe teren, fiind lăsat pe banca de rezerve. Reamintim faptul că în meciurile din campionatul scoțian din acest sezon, fiul lui Gică Hagi Ianis a marcat nu mai puțin de șapte goluri și a oferit 12 pase decisive.

De ce Steven Gerrad nu-l pune pe Ianis Hagi titular

Chiar dacă cei de la Rangers au câștigat partida cu Celtic, cu scorul de 2 la 0, fanii lui Ianis Hagi nu-și explică de ce internaționalul român este ținut, în ultima vreme, pe banca de rezerve. Atât jurnaliștii din presa străină cât și suporterii fiului regelui fotbalului românesc sunt revoltați de faptul că nu-l văd evoluând pe teren, mai des, pe sportivul lor favorit.

„Este un derby care se joacă devreme, ne așteptam să ne întâlnim cu Celtic în altă fază a Cupei, dar «Old Firm» rămâne «Old Firm». Vrem să ne facem treaba, să câștigăm și să mergem în runda următoare. Ceea ce îi lipsește meciului sunt fanii. E evident! Abia aștept să avem fani pe stadion, mai ales în «Old Firm».

Toată lumea vorbește despre cât de diferit e un asemenea meci cu fani și cât de frumos e. Abia aștept. Îmi lipsesc foarte mult fanii. Nu doar mie, ci întregii echipe”, a declarat fotbalistul Ianis Hagi, acum ceva timp, conform celor de la Daily Record.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Digisport.ro
Dispare o televiziune cunoscută din România. Nu va mai exista în grila de programe, după ce CNA i-a retras licența
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
Spynews
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Capital.ro
Ceaiul de merișoare, aur pentru sănătate. Are efecte nebănuite asupra organismului
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
2.000 de lei în PLUS la PENSIE! Sute de mii de seniori beneficiază
Mediaflux
Naomy a murit la doar 47 de ani! Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1