Ianis Hagi face zilnic asta, atunci când nu are antrenament. Petrece mult timp astfel

Ianis Hagi face zilnic asta, atunci când nu are antrenament. Petrece mult timp astfel

Ianis Hagi, fie că este acum la Rangers, sau fie că a fost jucătorul FC Viitorul Constanța, are anumite tabieturi. Le face în fiecare zi și nu renunță la ele niciodată, dar niciodată să nu spunem niciodată.

Ianis Hagi face zilnic asta, atunci când nu are antrenament

În ultima vreme Ianis Hagi se pare că a ajuns din preferat într-un posibil outsider la echipa de club scoțiană. Ultimele sale prestații pe terenul de fotbal au fost slabe spre șterse, iar asta îi cam pune în pericol viitorul la Glasgow Rangers.

Cu toate astea, tânărul Hagi, ca fiecare dintre noi, are anumite tabieturi la care nu renunță chiar și în Scoția. Pe vremea când era la Viitorul, povestește chiar fotbalistul, se trezea în fiecare zi la ora 06:45. Mai ales în zilele cu antrenament se trezea cu cel puțin o oră înainte și ajungea la stadion. Ianis mai declara că nu i-a plăcut niciodată să se grăbească și de aceea ajungea mai devreme la stadion.

Ianis Hagi face zilnic asta, atunci când nu are antrenament. Petrece mult timp astfel
Pe când Ianis Hagi era în 11-le lui Rangers

”Ma trezesc in fiecare zi la 7 fara 15. Cu o ora si jumatate sau doua inaintea prezentei. Ajung cu o ora inainte, ma pregatesc, imi fac stretchingul, ma pregatesc si mental. Nu imi place sa ma grabesc, asa ca prefer sa ajung intotdeauna mai devreme. Indiferent de vreme ma antrenez, ca fotbalist asta e meseria ta, asta trebuie sa faci. Mie imi place cand ploua, parca e altceva, e un sentiment aparte, e adrenalina”, a povestit Ianis Hagi.

Petrece mult timp astfel

Tânărul Ianis, atunci când nu avea antrenamente la Viitorul, încerca să se relaxeze. Ori asculta muzică, ori încerca să se joace pe PlayStation. Este și-acum, la Glasgow, modul său de a se relaxa când nu are antrenamente.

„Am un playlist diversificat, imi plac melodiile romanesti, care se aud pe radio, dar imi place si hip hopul american. Ascult si melodii de acum 20-30 de ani, depinde de ce stare am! Antrenament, interviu, pranz, odihna. Asa decurge ziua de astazi. Prefer un film bun cu prietenii decat o iesire. Prefer sa ma imbrac sport! Nu am fost niciodata la un festival, nu stiu ce sa zic. Prefer Instagram, PS4, ma joc FIFA si NBA. Intre Messi si Ronaldo? Hagi”, a mai spus Ianis.

Viitor incert pentr Ianis Hagi la Rangers

Din păcate, în ultima perioadă promițătorul Ianis Hagi trece printr-o perioadă proastă la Glasgow Rangers, iar fanii și presa scoțiană nu l-au iertat. Presa din Glasgow a scris destuld e critic asupra prestațiilor sale din ultimele meciuri. Deja se pune problema dacă și cât va mai rezista Ianis pe banca lui Steven Gerrard.

”Este clar că Ianis Hagi este un jucător talentat care poate să câștige meciuri pentru Glasgow Rangers. De asta au și plătit Gerrard și conducerea o sumă atât de mare pentru el. S-a descurcat bine în meciurile din Europa anul trecut și a dat impresia că se descurcă bine în meciurile cu public numeros.

Ianis Hagi face zilnic asta, atunci când nu are antrenament. Petrece mult timp astfel
Ianis Hagi incert pe banca lui Rangers

Poate că nu își găsește motivația când sunt tribunele goale. Dar este clar că Stevie G va cere mai mult de la el. Este frustrant ca un jucător cu talentul lui să piardă mingea atât de des. Să dea pase simple direct la adversar. Uneori arată de parcă a câștigat deja un premiu doar prin transferul la Glasgow Rangers. Ar trebui să ia exemplu lui Ryan Kent, un jucător foarte constant”, a declarat Noel Whelan, conform Football Insider 247.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI