Ianis Hagi, extrem de supărat. Scoțienii spun că ar trebui să intervină Steven Gerrard

Ianis Hagi, extrem de supărat. Scoțienii spun că ar trebui să intervină Steven Gerrard
Ianis Hagi, extrem de supărat. Scoțienii spun că ar trebui să intervină Steven Gerrard

Ianis Hagi este extrem de supărat după ultimul meci disputat în tricoul lui Glasgow Rangers, în care a intrat abia în minutul 68. După ce că a evoluat destul de puțin în meciul pierdut cu 1-3 în fața lui Bayer Leverkusen, fotbalistul român a fost șicanat de colegi, iar scoțienii spun că ar trebui să intervină Steven Gerrard.

Ianis Hagi, extrem de supărat. Scoțienii spun că ar trebui să intervină Steven Gerrard

Conform presei din Scoția, Hagi Jr. s-ar fi supărat pentru că nu a fost lăsat de colegii lui să execute o lovitură liberă. Ianis a luat mingea, dar coechipierii săi au decis că alt jucător va executa.

„Hagi a luat mingea și își dorea să execute lovitura liberă. Voia să repete execuția din meciul cu Braga, de luna trecută. Jucătorii, conduși de căpitanul James Tavernier, au decis însă ca Borna Barisic să bată faultul”, au scris scoțienii de la The Sunday Post. „Hagi nu a fost deloc mulțumit de asta. A fost chiar supărat. Alfredo Morelos i-a ridicat moralul și i-a zis să țină capul sus”, mai notează publicația menționată.

În jocul cu Leverkusen, din Europa League, Ianis Hagi a fost introdus pe teren abia în minutul 68. A dinamizat jocul lui Rangers, dar nu a putut schimba soarta partidei.

Critici dure la adresa lui Ianis Hagi. ”Nu are tot ce-i trebuie!” Îl vrea sau nu Dortmund?
Ianis Hagi așteaptă vremuri mai bune la Rangers

Fanii și-au manifestat nemulțumirea față de decizia managerului Steven Gerrard

Netitularizarea lui Ianis Hagi în manșa tur cu Leverkusen a adus după sine reacții dure ale fanilor lui Rangers. Deși a avut evoluții foarte bune în ultimele două meciuri europene, fotbalistul român nu a intrat în vizorul lui Steven Gerrard pentru primul 11. Fanii însă nici nu concepeau ca Ianis să nu fie titular, cu toate că în campionat avusese evoluții modeste.

„Nu înțeleg de ce l-ai lăsa pe Hagi pe bancă. Este singurul care poate da pasa ucigașă de care ar putea avea nevoie echipa în această seară. Tot pe subiectul Hagi… mi se pare că ceilalți jucători îl ignoră și nu îl folosesc în avantajul echipei când joacă acasă. Nu știu de ce… În orice caz, hai Rangers!”, a scris un fan pe pagina de Facebook a clubului.

În prezent, campionatul Scoției este întrerupt, din cauza crizei medicale care afectează planeta și nu se știe când va fi reluată întrecerea. Până atunci, managerul Steven Gerrard are misiunea să ridice moralul echipei sale și al jucătorilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI