Ianis Hagi, criticat în țară, dar lăudat de UEFA. Ce postare cu fiul „Regelui” a devenit virală pe internet

Ianis Hagi, criticat în țară, dar lăudat de UEFA. Ce postare cu fiul „Regelui” a devenit virală pe internet
Ianis Hagi, criticat în țară, dar lăudat de UEFA. Ce postare cu fiul „Regelui” a devenit virală pe internet

Ianis Hagi, criticat în țară, dar lăudat de UEFA. Internaționalul român de la Rangers are parte de laude, dar și de multe critici. Unii îl consideră un talent special, alții sunt nemulțumiți de inconstanța jocului său. Dar ce nu i se poate contesta este tehnica deosebită, ce amintește de ilustrul său tată, Gică Hagi. După ce a făcut vâlvă cu golul marcat împotriva Germaniei, la națională, Ianis Hagi a fost subiectul unei postări a UEFA pe o rețea de socializare ce a devenit virală.

Ianis Hagi, criticat în țară, dar lăudat de UEFA

Ianis Hagi, criticat în țară, dar lăudat de UEFA. Internaționalul român de 23 de ani are parte de aprecieri, dr și de critici. Evoluțiile sale, mai ales la echipa de club, Rangers, nu sunt constante, el alternând partidele bune, cu cele în care este inexistent. Sau, și mai rău, e lăsat pe banca de rezerve de antrenorul Steven Gerrard. Însuși tehnicianul campioanei Scoției l-a îndemnat pe Ianis să devină „un bărbat adevărat”, semn că acesta încă nu e mulțumit de maturitatea sportivă a mijlocașului de la echipa sa.

Ianis ni s-a alăturat când era foarte tânăr. Este încă foarte tânăr, dar este foarte important că am schimbat felul în care arată din punct de vedere al profilului său. El a înțeles în ce campionat a venit și că trebuie să se remarce pentru a fi luat în seamă. Că trebuie să fie curajos și să devină un bărbat adevărat.

Fără nicio îndoială, indiferent cât timp va rămâne aici, va da totul, se va lupta. Știm cu toții ce calități are Ianis, iar azi a avut o prestație de excepție în majoritatea timpului”, a declarat Steven Gerrard despre fiul „Regelui” după partida de acum două etape contra celor de la St. Mirren.

Ce postare cu fiul „Regelui” a devenit virală pe internet

Ianis Hagi a fost luat în vizor și în România. Valeriu Iftime, patronul uneia dintre echipele din Liga 1, FC Botoșani, l-a criticat aspru pe internaționalul român

Copilul ăsta al lui Hagi se transferă toată ziua la echipele mari. Dar nu-l ia nici naiba, în opinia mea. Unde să plece, mă? El trebuie să fie cel mai bun acolo unde e acum și văd că e rezervă din când în când. N-avem fotbaliști expresivi. N-avem un Hagi (n.r. – Gică Hagi), un Popescu.

Asta cred că pleacă și de la faptul că trag pisica de coadă până la 18 de ani. Învață tot ce trebuie să învețe de la putorile bătrâne din fotbalul românesc, trageri de timp, exagerări”, a declarat Valeriu Iftime, la GSP Live.

Cu toate acestea, Ianis Hagi a fost remarcat de UEFA. Forul european postează periodic faze spectaculoase, momente cu execuții tehnice deosebite pe contul oficial de Instagram. Ultima postare de acest gen l-a avut în prim-plan chiar pe Ianis. El a fost surprins în timp ce executa un „stop” a la Neymar în timpul partidei cu Liechtenstein, din preliminariile CM 2022, încheiată cu 2-0 pentru tricolori. Ianis Hagi oprește o pasă lungă, trimisă cu boltă de un coechipier, într-o manieră ce l-ar fi făcut invidios chiar și pe Gică Hagi, tatăl său. Postarea e însoțită de mesajul „Acea preluare a lui Ianis Hagi” și a fost deja apreciată de aproape 34.000 de internauți, Inclusiv de Ianis Hagi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI