Ianis Hagi l-a supărat pe Steven Gerrard? Decizia halucinantă care i-a intrigat pe fanii românului

Ianis Hagi l-a supărat pe Steven Gerrard? Decizia halucinantă care i-a intrigat pe fanii românului
Ianis Hagi l-a supărat pe Steven Gerrard? Decizia halucinantă care i-a intrigat pe fanii românului

Ianis Hagi l-a supărat pe Steven Gerrard? Internaționalul român are o relație cu suișuri și coborâșuri cu antrenorul de la Rangers. Asemănătoare cu fluctuația evoluțiilor sale în acest sezon la campioana Scoției. Deși a fost lăudat după cîte o prestație bună și e apreciat ca un jucător special, mijlocașul de 23 de ani nu reușește să devină titular inconstestabil. Ba, dimpotrivă. La ultima partidă din campionat, tehnicianul a luat o decizie ciudată, care i-a intrigat pe mulți.

Ianis Hagi l-a supărat pe Steven Gerrard?

Ianis Hagi l-a supărat pe Steven Gerrard? Internaționalul român nu reușește să devină titular incontestabil al echipei de pe Ibrox Park. Noul sezon a debutat cu multe sincope pentru campioana Scoției, în ciuda faptului că este lider în clasament. Dar evoluțiile formației, inclusiv ale lui Ianis Hagi au fost fluctuante, spre deosebire de sezonul trecut. Iar fanii și jurnaliștii scoțieni așteaptă mereu mai mult de la gruparea antrenată de Steven Gerrard, inclusiv de la jucătorul român.

Ianis Hagi a fost lăudat, dar și îmboldit de Steven Gerrard după ultima sa partidă reușită, cea cu St. Mirren., acum 2 etape.

Ianis ni s-a alăturat când era foarte tânăr. Este încă foarte tânăr, dar este foarte important că am schimbat felul în care arată din punct de vedere al profilului său. El a înțeles în ce campionat a venit și că trebuie să se remarce pentru a fi luat în seamă. Că trebuie să fie curajos și să devină un bărbat adevărat.

Fără nicio îndoială, indiferent cât timp va rămâne aici, va da totul, se va lupta. Știm cu toții ce calități are Ianis, iar azi a avut o prestație de excepție în majoritatea timpului”, a declarat Steven Gerrard la finalul partidei cu St. Mirren.

Decizia halucinantă care i-a intrigat pe fanii românului

Ianis Hagi a avut, ulterior, o prestație neconcludentă în egalul, 2-2, pe teren propriu, contra celor de la Aberdeen, deși a jucat toate cele 90 de minute. Înaintea întâlnirii cu Motherwell, de ieri, Hagi a fost desemnat să apară în fața jurnaliștilor și să explice prestația inegală a echipei.

„Cred că echipa este pregătită să abordeze mai multe strategii de joc, ne putem adapta de la adversar la adversar. De asta suntem la Rangers, trebuie să ieșim pe teren și să demonstrăm ce putem. Singurul nostru obiectiv e să câștigăm toate meciurile.

Sincer, nu suntem mândri de rezultatele din acest sezon. Așteptăm și noi meciurile fără gol primit, cu care obișnuisem sezonul trecut. Lucrăm pentru asta, dar avem provocări. Adversarii sunt complicați. Acum trebuie să ne ridicăm la nivelul lor, iar de acum înainte să păstrăm poarta intactă mai des.

Cred că cel mai important lucru este să luăm fiecare meci sperat, să muncim mai mult. Trebuie să speculăm erorile adversarilor”, a spus Ianis Hagi, în fața jurnaliștilor scoțieni.

Rangers a câștigat categoric meciul, cu 6-1, dar Gerrard a luat o decizie care i-a nedumerit pe mulți. L-a lăsat pe banca de rezerve pe Ianis Hagi. Nu l-a introdus deloc, nici măcar în repriza secundă. Iar faptul că echipa s-a impus așa de clar, poate fi un semnal de alarmă pentru internaționalul român. Ianis Hagi trebuie să ia în serios îndemnul antrenorului său și să devină „un bărbat adevărat”. Și să-și demonstreze cu constanță calitățile pe care nimeni nu i le contestă. Altfel, va fi tot mai des „uitat” pe banca de rezerve.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI