Ianis Hagi, criticat după debutul în noul sezon: „Cel mai lent fotbalist pe care l-am văzut”

Ianis Hagi a avut o prestație dezamăgitoare în prima etapă din Scoția, pe ternul lui Aberdeen

Ianis Hagi a fost titular în prima partidă a lui Rangers din noul sezon, pe terenul lui Aberdeen, dar i-a dezamăgit pe fani. Formația lui Steven Gerrard a reușit să se impună prin golul marcat de Ryan Kent, în minutul 21, din pasa lui Morelos. Hagi jr. a fost cel mai slab jucător al lui Rangers, cu multe faze în care s-a complicat inutil, dar și câteva ratări mari. Deși este unul dintre favoriții fanilor, pentru evoluțiile de sezonul trecut și din amicale, românul a primit multe critici de această dată. Pe rețelele de socializare, Hagi a fost singurul jucător al lui Rangers criticat.

Critici din partea fanilor lui Rangers pentru prestația lui Ianis Hagi din meciul cu Aberdeen

„Ianis Hagi a fost ieșit din formă astăzi din păcate”, scrie user-ul Charlie Murdoch.

„Ianis Hagi este unul dintre cei mai lenți fotbaliști pe care i-am văzut”, este atacul venit de la user-ul Etienne Bojan.

Un alt user a criticat încercările lui Ianis de a da pase cu călcâiul, dar i-a lăudat abilitatea de a se lupta pentru mingile la cap.

Userul Gordon Glen Watson a precizat că s-a bucurat când a văzut că Ianis iese de pe teren. Românul l-a enervat pentru că s-a complicat în foarte multe faze.

Aberdeen – Rangers 0-1 a fost prima partidă a noului sezon din Scoția. Celtic Glasgow va avea duminică ocazia de a da o replică rivalei, pe propriul teren, cu Hamilton. În meciul cu Aberdeen, Ianis a fost mutat într-un rol mai central, care de obicei este pe placul său. Dar evoluția nu a fost pe măsura așteptărilor. Totuși, Ianis va putea să se revanșeze foarte curând. Rangers are un program foarte aglomerat în această perioadă.

Joi, Rangers are meci pe terenul lui Leverkusen, în tentativa de a obține o calificare miraculoasă în sferturile Ligii Europa. Formația din Bundesliga s-a impus în partida tur, chiar în Glasgow, scor 3-1. În etapa a doua din scoția, Glasgow Rangers are meci pe propriul teren contra lui St Johnstone, duminica viitoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI