Ianis Hagi a făcut mișcarea la care nu se aștepta nimeni. Cum îl ajută soția „Regelui” să dea lovitura în afaceri

Ianis Hagi a primit decizia, cu mare tristețe. Anunțul lui Mirel Rădoi

Ianis Hagi este gata pentru noul sezon din Scoția, iar Glasgow Rangers va juca în weekend pe terenul lui Aberdeen. Internaționalul român i-a cucerit deja pe fani cu evoluțiile sale, în special cea din amicalul vedetă cu Lyon. După experiențele nefericite de la Fiorentina și Genk, Ianis și-a găsit clubul la care se simte apreciat cu adevărat. Iar lucrurile merg excelent pentru el și în afara terenului de fotbal. Deși are doar 21 de ani, a început deja să își construiască viitorul și după retragere.

Ianis Hagi a înființat o firmă de publicitate, iar mama sa este cea care o administrează

Ianis Hagi a înființat firma Future of the Game Company SRL, cu sediul la București. Conform precizărilor din acte, compania se va ocupa cu „activități ale agențiilor de publicitate”. Văzut ca omul care poate să o oprească pe Celtic din drumul spre al 10-lea titlu consecutiv, Ianis va avea puțin timp pentru noua sa firmă. Astfel, decarul echipei naționale a apelat la ajutorul mamei sale. Soția lui Gheorghe Hagi, Marilena, ocupă poziția de administrator al companiei.

De altfel, Marilena Hagi gestionează mare parte din afacerile familiei. Tot anul acesta, soția „Regelui” a devenit asociat unic la firma Four Attitude Explorer SRL. „Producție cinematografică, video și de programe de televiziune” este obiectul de activitate. În trecut, compania era deținută de Marilena Hagi în parteneriat cu Luminița Popescu, sora sa și soția lui Gică Popescu. Marilena Hagi figurează din 2006 și ca asociat al firmei Hagi Sport SRL, alături de soțul ei. Prin care se ocupă de hotelul Iaki din Mamaia.

Ianis Hagi are de unde să investească în noua sa afacere. La începutul acestei luni a semnat pentru un transfer defitinit la Glasgow Rangers. Și încasează un salariu anual în valoare de 1,1 milioane de euro. Este printre cei mai bine plătiți jucători din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI